Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Δεν γνώριζε ο πρωθυπουργός για τον διορισμό της γυναίκας του!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τον (εκ Φθιώτιδας) Χρήστο Σταϊκούρα είναι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, καθώς αγνοούσε το γεγονός πως ο υπουργός του, έχει «τακτοποιήσει» από το 2009 την γυναίκα του στη Βουλή έχοντας την χρεωμένη στην ομάδα ευρωβουλευτή της ΝΔ για να εργάζεται τελικά από το σπίτι της. Ο κύριος Σταικούρας δεν ενημέρωσε ποτέ τον Αντώνη Σαμαρά για την σύζυγο του κάτι που έκανε τον πρωθυπουργό έξαλλο.
Στο μεταξύ, μεγάλη έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί μέχρι αυτήν την ώρα σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και γραφεία της Βουλής από ομάδα «ειδικών» η οποία ψάχνει από πού «έφυγε» το έγγραφο που βεβαιώνει ότι η συζύγους του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταικούρα, έχει προσληφθεί στη Βουλή από το παράθυρο.
Όσο και αν κυβέρνηση προσπαθεί να μετριάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που δημιούργησε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ το προηγούμενο Σάββατο, δημοσιεύοντας την πρόσληψη της Α. Πάνου, ως μετακλητής υπαλλήλου της Βουλής το ρεπορτάζ συνεχίζεται και αποκαλύπτουμε πως έχει ανακύψει μέγα θέμα.
Ο Χρήστος Σταικούρας από την Κυριακή αντί να απαντήσει επί της ουσίας και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το θέμα, έδωσε εντολή για να ληφθούν πειθαρχικά μέτρα, καλώντας στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της Βουλής Ε. Μειμαράκη, και ζητώντας του να διετάχθη άμεσα ΕΔΕ. Όπως μαθαίνουμε στις υπηρεσίες από όπου μπορεί να διέρρευσε το έγγραφο τα έχουν κάνει όλα φύλλο και φτερό και ψάχνουν στα κομπιούτερ για να βρουν πότε δόθηκε.
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ: Στην υπόθεση έχει αρχίσει να εμπλέκεται και ο πατέρας του αναπληρωτή υπουργού, Κώστας Σταικούρας που προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις για τον γιο του.
Πηγή: parapolitika.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: