Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Βενιζέλος προς τα στελέχη του: Διαλέξτε ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ


Προσπάθεια να δημιουργήσει μια «συμπαγή» πολιτική ομάδα στο ΠΑΣΟΚ έχει ξεκινήσει ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος, που εκτιμάται πως θα τηρήσει ακόμα πιο αυστηρή στάση απέναντι στα μέλη του κόμματος, ξεκαθαρίζοντας πως όποιος θέλει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να το κάνει «εκτός ΠΑΣΟΚ».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος ανέπτυξε τα σχέδιά του για το ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια δείπνου που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων η Φώφη Γεννηματά, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Δημήτρης Ρέππας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε κάθετος όσον αφορά στο ζήτημα της «επικοινωνίας» με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ βάλει προσωπικά εναντίον του και κατέθεσε μάλιστα την πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ξεκαθαρίσει πως το προσεχές συνέδριο θα είναι «συνέδριο ρήξεων και ανατροπών», στη λήξη του οποίου «το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι το ίδιο».
Τέλος, όπως αναφέρουν πληροφορίες, καθοριστικής σημασίας για την επιστροφή των διαγραφέντων στελεχών της Ιπποκράτους αναμένεται να είναι η κύρωση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου στη Βουλή, ενώ στελέχη του ΠΑΣΟΚ αφήνουν να εννοηθεί πως δεν θα γίνει «άνευ όρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: