Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

Η διαχρονική συνωμοσία κατά του Ελληνισμού!

Δεν είναι μια φαντασμένη έννοια ενός σεναρίου, αλλά η ωμή αλήθεια.
Δεν θα αρχίσω 2.000 και 3.000 χιλιάδες χρόνια πείσω γιατί θα πρέπει να γράψω βιβλία και ο σκοπός μου είναι να δείξω την διεθνή πλεκτάνη κατά του ελληνισμού σε συνεργασία με τους εγκάθετους γενίτσαρους.
Η νέα τάξη πριν μερικές δεκάδες χρόνια ήταν φράσεις αφηρημένες από ανθρώπους φαντασμένους, έτσι ονόμαζαν και ονομάζουν ακόμα αυτούς που προσπαθούν να προστατέψουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό.
Μας λένε σιγά ρε που όλος ο κόσμος ασχολείται με την κουτσουλιά την Ελλάδα. Δυστυχώς στα παπαγαλάκια ποτέ δεν τους ζητήθηκε να απαντήσουν γατί ασχολείται όλος ο κόσμος με αυτή την κουτσουλιά που λέγεται Ελλάδα; Γιατί την ξεσκίζουν όλα τα διεθνή κοράκια; Γιατί επιδιώκουν πάση θυσία τον αφανισμό αυτής της κουτσουλιάς; Τα μέσα μαζικής δικτατορίας σπέρνουν την μαύρη προπαγάνδα ξένα και ντόπια και δεν δέχονται ερωτήσεις, ούτε έχουν να απολογηθούν πουθενά!
Ναι δυστυχώς ο μεγαλύτερος στόχος και ο διαχρονικός σχεδιασμός από την νέα τάξη είναι ο ελληνισμός.
Είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο στην παγκόσμια δικτατορία.
Ο κίνδυνος πηγάζει όχι από τους σημερινούς Έλληνες αλλά από την ιστορία τους και τα επιτεύγματα τους, όχι τόσο στις επιστήμες αλλά στην λέξη δημοκρατία, στα δικαιώματα του πολίτη, αυτά είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια για την νέα τάξη.
Όποιος είχε την τύχη, την ευκαιρία, την όρεξη, την έλξη να διαβάζει την ελληνική ιστορία έστω και έτσι κουτσουρεμένη και διαστρεβλωμένη που μας την δίδαξαν, θα καταλάβει τα λεγόμενά μου.
Ο τρόμος τους προέρχεται από το εξής γεγονός , τι δεν έκαναν αιώνες οι βασικές παγκόσμιες θρησκευτικές και πολιτικές θεωρίες για να εξαφανίσουν, να διαμελίσουν, να κάψουν, να συκοφαντήσουν την ελληνική ιστορία, παρά την διαχρονική συκοφαντία και προσπάθεια να διαστρεβλώνουν ή να κλέβουν τα ιερά των αρχαίων Ελλήνων, άλλα τα θάβουν και άλλα να τα φανερώνουν σαν δικά τους. Αυτά από μόνα τους δημιουργούν περίεργα ενεργά κύτταρα που υπερισχύουν των ψεύτικων και κάλπικων παρουσιάσεων από τους παγκόσμιους και ντόπιους δολιοφθορείς!
Επιχείρησαν με πολέμους γενοκτονίες του ελληνισμού, κάψανε τα γραπτά μας, διέλυσαν έσπασαν τα μνημεία μας, μας επέβαλαν μακρόχρονη σκλαβιά, πολέμους , κατοχή, εμφύλιο, αλλά αυτός ο διαολεμένος ελληνισμός επιβιώνει και φουντώνει εκεί που τον θεωρούσαν πεθαμένο!
Αφού όλα τα παραπάνω απέτυχαν με τελευταίους χαμένους τους Γερμανούς που ήταν το μακρύ χέρι της νέας τάξης, μας υποσχέθηκαν ότι θα μας σκλαβώσουν και τι έγινε έχασαν μια μάχη, όχι την τελική, με το σχέδιο σε εφαρμογή για οικονομική εξαθλίωση που είχαν δει ότι δουλεύει στην κατοχή και τον εμφύλιο.
Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει σήμερα με το παρελθόν και το μέγεθος της επίθεσης που δέχεται σήμερα ο ελληνισμός, θα πρέπει να τον παρομοιάσουμε σαν το μανιτάρι της πυρηνικής έκρηξης.
Σκεφτείτε ότι διαχρονικά η επίθεση βρισκόταν κατά του ελληνισμού στο 30% στο κάτω μέρος του μανιταριού και σήμερα στο 100% στο πάνω μέρος του μανιταριού!
Σήμερα η επίθεση που δέχεται ο ελληνισμός είναι σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει πάση θυσία να διαβάλουν, να συκοφαντήσουν, να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα του ελληνισμού.
Σήμερα οι ανιστόρητοι νεοέλληνες το βλέπουν και αντί να αντρειώσουν αποδέχονται την ηθική τους εξόντωση, δέχονται την συκοφάντηση του ελληνισμού.
Χιλιάδες χρόνων ιστορίας την παίρνουν οι σημερινοί νεοέλληνες και την εξαργυρώνουν για μερικά ευρώ ή την δική τους πρόσκαιρη καλοπέραση!
Η νέα τάξη διάβασε ελληνική ιστορία και αποφοίτησε με άριστα, για αυτό και μπορεί να παίζει χιλιάδες παιχνίδια υποδούλωσης του ελληνισμού μέσα από το ποιο σοφό εργαλείο που δίδαξε η ιστορία πολέμου το αθόρυβο όργανο αιχμής την προπαγάνδα, που είναι ένα ιστορικό πακέτο που λέγεται δούρειος ίππος.
Ο δούρειος ίππος έχει περάσει σήμερα τα ελληνικά τείχη και βρίσκεται μέσα στην ελληνική βουλή και βλέπουμε τα αποτελέσματά του.
Ο σύγχρονος δούρειος ίππος κρύβει στην κοιλιά του τους ποιο ύπουλους αόρατους πολεμιστές εχθρούς του ελληνισμού.
Ένας λαός που τον έχουν εξαθλιώσει σε ένα πόλεμο, μια κατοχή και ένα εμφύλιο είναι εύκολο να να τον εμβολίσεις και να τον κοροϊδέψεις με χάντρες για δώρα αγάπης και συγγνώμης, υποκριτικής συμπόνιας από την διεθνή κοινότητα, που τελικά ήταν ένα παραμύθι υπνωτισμού και αποχαύνωσης.
Ο δούρειος ίππος έκρυβε καλά τον εχθρό και τα εργαλεία του.
Σχέδιο Μάρσαλ, που το έφαγαν μερικοί και για όλων το κόσμο το απόλαυσαν οι Έλληνες!
Αποξήλωση όσων μυαλών έδειχναν ανωτερότητα πνεύματος και επιστήμης, τα έπαιρναν όσο όσο από την αγκαλιά του ελληνισμού!
Δημιούργησαν το μεγαλύτερο έγκλημα για τον ελληνισμό μέσα από την σχεδιασμένη ανέχεια την φρυκτή μετανάστευση, που πήρε τα καλύτερα μυαλά και τους ποιο υγιής για εργασία και παραγωγή.
Εμπόλεμες εστίες φθοράς γύρω από τα σύνορα της Ελλάδος και ελληνισμού!
Θρησκεία το όπιο των έντιμων πολιτών!
Απόκρυψη και διαστρέβλωση σε οτιδήποτε ελληνικό που οδηγεί στις ρίζες του ελληνισμού!
Δάνεια με το ζόρι, κλείσιμο και εξαγορά οτιδήποτε δίνει δύναμη ανεξάρτητης αυτοτέλειας και δύναμης, ακόμα τον καλύτερο παγκόσμια αγροτικό τομέα που συνδύαζε την καλύτερη μεσογειακή διατροφή, επιχειρήσεις, ακόμα και τα αρχαία μας, δάνεια, δάνεια, δάνεια να χρεώσουμε όχι μόνο τα νοικοκυριά με μια πρόσκαιρη καλοπέραση αλλά να εξαγοράσουν συνειδήσεις!
Συκοφάντηση από άκρη σε άκρη της γης του Έλληνα και κατέ επέκταση του ελληνισμού!
Αυτόν τον δούρειο ίππο ήθελε να βγάλει στην φόρα ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και τον σκότωσαν, μάλιστα λέγεται ότι όταν ψάξεις τους προγόνους του θα βρεις σύνδεση με τον ελληνισμό, ότι είχε ρίζες ελληνικές μάλλον από το Μητρικό δέντρο κληρονομικότητας! Αν θα πιάσουμε και ψάξουμε όπου οι Έλληνες αναδείχτηκαν σε εξουσίες τους διέφθειραν , τους σαμποτάριζαν σε παγκόσμιο επίπεδο να μην αποκτήσουν δύναμη!
Θέλετε να πιάσουμε τον θάνατο του Ωνάση Αλέξανδρου, μόλις είπε ότι θα φέρει τα κεφάλαια και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα τον έφαγαν, ο πατέρας μου μου έλεγε για περιπτώσεις ανθρώπων που είχαν τεράστια δύναμη και επιχειρήσεις στην Αμερική και μόλις είπαν ότι θα τα φέρουν στην Ελλάδα πέθαναν με περίεργους τρόπους!
Δυστυχώς ο δούρειος ίππος δεν αποτυγχάνει ποτέ, είναι το ποιο επιτυχημένο αθόρυβο διαχρονικό πολεμικό εργαλείο δολιοφθοράς!
Ο θάνατος του ελληνισμού όχι της Ελλάδος, βρίσκεται προ των θυρών.
Λένε ότι κατηγορώ την νεολαία που είναι το στήριγμα κάθε νέας γενιάς, αυτό είναι που με σκοτώνει θανατηφόρα, παλιά οι νέοι πηγαίναμε στα χωριά κερνούσαμε τα γεροντάκια που ήταν κινητή ιστορία και μα έλεγαν το αληθινό παρελθόν και συμβουλές. Σήμερα ας πάει κάποιος ηλικιωμένος σε μια καφετέρια να ανοίξει συζήτηση για το παρελθόν και το σήμερα να δει πώς θα τον χλευάζουν ειρωνικά!
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην μικρό αστική τάξη.
Γιατί είναι το κομμάτι του λαού που αποκόμισε κέρδη χωρίς κόπο και βρίσκεται μεταξύ απόλαυσης και αδιαφορίας για το τι γίνεται γύρο τους, Δεν είναι διατεθειμένοι να τα στερηθούν ούτε για την πατρίδα τους, ούτε για τους τίμιους δυστυχισμένους συνανθρώπους τους!
Και η νέα τάξη τους οπλίζει εναντίον του ελληνισμού με διάφορα δωράκια ενώ άλλοι πεθαίνουν!
Απαλλαγές, απάτες, κλοπές, που νομιμοποιούνται!
Χρηματοδοτήσεις προκλητικές σε διάφορες μερίδες πληθυσμού παράδειγμα εφάπαξ και άλλα, κλείνουν τα στόματα στο κομμάτι που είναι η πλειοψηφία, την μικρό αστική τάξη, όχι σε όλους αλλά επιλεγμένα αν σε περίπτωση δεν αποδώσει θα έχουν και το χαρτί του εμφυλίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: