Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Χάσαν ξεγυμνώθηκε μπροστά στα παιδιά και φαντασιωνόταν. Αν τον αφήσετε ξανά, θα μας ……σει!

Έκπληξη και σοκ προκαλεί η είδηση που διαβάσαμε στον ιερό λόχο και δημοσιεύθηκε αρχικά στο protothema.gr για πακιστανό επιδειξία ο οποίος για τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα προκάλεσε βάναυσα το δημόσιο αίσθημα στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όπου ξεγυμνώθηκε και άρχισε να χαϊδεύεται αδιαφορώντας για την παρουσία των παιδιών που έπαιζαν και άρχισαν να φωνάζουν τρομοκρατημένα!
Οι γονείς κράτησαν την ψυχραιμία τους παρά την οργή που ένιωθαν να τους πλημμυρίζει και κάλεσαν την Αστυνομία. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον αλλοδαπό επιδειξία που θα οδηγηθεί και αυτή τη φορά στον εισαγγελέα Θηβών. Όμως, αν και έχει ήδη εφαρμοστεί σε βάρος του το μέτρο της διοικητικής απέλασης, ο Πακιστανός πάντα βρίσκει τρόπο να… επιστρέφει και να συνεχίσει τις ανάρμοστες προκλήσεις!
Συμπεράσματα:
> αυτά συμβαίνουν όταν κανείς αισθάνεται πως δεν υπάρχει η καλώς εννοούμενη έννομη τάξη αφού κι αν συλληφθεί ελεύθερος θα σεργιανίσει πάλι.
> αυτά συμβαίνουν όταν έρχονται 50-50 και μένουν 100-100. Από τη στέρηση χαϊδεύονται όπου βρουν και σε ότι βρουν. Ενίοτε πολτοποιούν και κεφάλια παιδιών.
> Είδες ο Χασάν; Αν τον ξαναφήσει η ΕΛΑΣ για 4η φορά, θα σε ….σει κιόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: