Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2012

Γιατί δεν πρέπει να δεχτούμε με καμία δύναμη την κάρτα και το τσιπάκι που μας τα διοχετεύουν λίγο λίγο για να εγκλιματιστούμε όπως με το δηλητήριο!

Τσιπάκια εντοπισμού ενέκρινε η Αρ. Πρ. Δεδομένων!
Ξεκινάει με γοργούς ρυθμούς η εξοικείωσή μας με το εθελούσιο σε πρώτη βάση!
(ή παρά τη θέλησή μας η Νέα Τάξη δεν ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες αλλά για την καθολική αποδοχή τσιπαρίσματός μας)!
«Υπό όρους και προϋποθέσεις, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, έδωσε το «πράσινο φως» με την υπ΄αριθμόν 112/2012 απόφασή της για τη χρήση συσκευών γεωεντοπισμού, μέσω συνδρομής, σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και σε ανήλικους.
Στους ενήλικους καλύπτετε η νέα τάξη με την κάρτα του πολίτη σαν πρώτο στάδιο, μέχρι το καθολικό τσιπάρισμα όλου του πληθυσμού!
Στην Αμερική στην χώρα της οργάνωσης της νέας τάξης με νόμο επιβάλετε το τσιπάρισμα σε όλους!
Την άδεια της Αρχής ζήτησαν δύο εταιρείες παροχής τέτοιων υπηρεσιών 24ωρης παρακολούθησης μέσω ειδικού κέντρου, με την καταβολή συνδρομής.
Οι παρακάτω ηλιθιότητες είναι το κερασάκι στην τούρτα της νέας τάξις!!!
«Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν» τάδε έφη Πατροκοσμάς.
«Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς» τάδε έφη Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Εδώ είναι και το ποιο ύπουλο παραμύθι του 666 και χίλιες δυο μαλακίες θρησκευτικές!
Όταν θα λες Νέα Τάξη να ξέρεις ότι λες θρησκείες και το αντίθετο! Και οι δυο είναι το ίδιο και το αυτό σε ένα πακέτο!
Για να τα λέμε καθαρά και ξάστερα αν ήθελε η εκκλησία δεν θα γινόταν τίποτα, αλλά η επιβίωση των θρησκειών και η συνέχιση των λαών ζόμπι βρίσκετε ακριβός στην διατήρηση της τριβής καθημερινά με τον δήθεν αντίπαλο τον διάβολο!
Παράδειγμα αν έβγαινε και έλεγε ο Ιερώνυμος ότι κανένας χριστιανός δεν θα πάρει κάρτα, ούτε θα βάλει τσεπάκι και μάζευε υπογραφές όπως έκανε ο Χριστόδουλος για τις ταυτότητες δεν θα γινόταν τίποτα! Απλά για να μην τους πάρει χαμπάρι ο λαός βγάζουν κάποιες κραυγές εδώ και εκεί για να θολώνουν τα νερά!
Για αυτό δεν ασχολούμαι με τις παραπάνω θρησκευτικές μαλακίες αλλά με την ουσία του θέματος!
Γιατί δεν πρέπει να δεχτούμε με καμία δύναμη την κάρτα και το τσιπάκι που μας τα διοχετεύουν λίγο λίγο για να εγκλιματιστούμε όπως με το δηλητήριο!
Σου λένε το δελεαστικό αν θα χαθείς θα σε βρούμε και θα σωθείς, εσύ, το παιδί σου, ή η μάνα σου και ο πατέρας σου όταν τα χάνει! Ναι αλλά χάνεις κατά τον χειρότερο τρόπο την ελευθερία σου, δεν έχεις ιδιωτική ζωή!
Στα επόμενα στάδια με τα τσιπάκια θα μπορούν όχι μόνο να ακούνε τις απόκρυφες στιγμές σου, θα μπορούν με ένα πάτημα ενός κουμπιού να σε αποδιοργανώνουν, θα σε χρησιμοποιούν , θα σε ενοχοποιούν ανάλογα με τις επιθυμίες τους, θα σε σκοτώνουν όταν το αποφασίσουν αθόρυβα, θα είσαι μια κινητή βόμβα!
Αυτός είναι ο αληθινός κίνδυνος και αυτό επιδιώκουν με διάφορες δελεαστικές εξυπηρετήσεις δήθεν θα σε απαλλάξουν από την γραφειοκρατία και περιττές ταλαιπωρίες! Και όμως φίλοι μου αυτές οι ταλαιπωρίες αν βελτιωθούν λίγο είναι που σε διατηρούν κοινωνικό μέσα στην κοινωνία, αν στο κόψουν και αυτό τι θα είσαι, μαμ, κακά, και νάνι, δηλαδή ζόμπι με την δική σου υπογραφή!
Ας αφήσουμε τις μαλακίες τις θρησκευτικές και ας σοβαρευτούμε και ας πολεμήσουμε για τον πραγματικό κίνδυνο που είναι ότι μας θέλουν υποταγμένα ανθρωπάκια ζόμπι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: