Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Μαζί με το ευρώ θα ξεκαθαρίσουν και πολλά άλλα!

Διπλή ντροπή για αυτούς τους “εκσυγχρονιστές και μεταρρυθμιστές” που κύρια έννοια τους είναι να κρατούν τον λαό μας ημιμαθή και τρομοκρατημένο εδώ και δεκαετίες και έτσι να τον κυβερνούν.
Το ευρώ το πιο ακριβό νόμισμα στο κόσμο καταστρέφει την χώρα σε κάθε επίπεδο. Σταδιακά από την είσοδο του κατέστρεψε την παράγωγη και την εγχώρια κατανάλωση, οδήγησε στο χρέος την χώρα και τους πολίτες, έκανε εύκολες και φθηνές τις εισαγωγές ακόμη και προϊόντων τριτοκοσμικών χωρών και τελικά οδήγησε στην χρεοκοπία.
Τα πράγματα είναι απλά: Η μάταιη προσπάθεια ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας θα παραμένει μάταιη όσο το ευρώ θα είναι το ακριβότερο νόμισμα στο κόσμο! Αυτό θα δημιουργεί στην χώρα και στον νότο της αγροτικής Ευρώπης έλλειμμα ανταγωνιστικότητας.
Ένα έλλειμμα που θα προσπαθούμε να μειώσουμε πηγαίνοντας από εσωτερική υποτίμηση σε εσωτερική υποτίμηση όπως την εποχή προ της κρίσης πηγαίναμε από λιτότητα σε επιτήρηση και πάλι πίσω σε λιτότητα.
Προφανώς το ευρώ πρέπει να αλλάξει η καλύτερα να αφαιρεθεί από την εθνική οικονομία.
Πρέπει να αφαιρεθεί από τα χέρια μιας ιστορικά αδιάφορης και αμόρφωτης ελίτ που το χρησιμοποίησε για να υπερπλουτίσει και να βιώσει την χλιδή. Το αποτέλεσμα σταδιακά να υποδουλώσει την χώρα στους δανειστές και τέλος να πλατσικολογήσει μαζί τους. Σήμερα θέλει να κρατήσει το ευρώ τρομοκρατώντας τον λαό μας με τον “εφιάλτη της εξόδου” και την “χρεοκοπία”.
Προφανώς πρέπει να αφαιρεθεί από τα χέρια μια ιστορικά επικίνδυνης Γερμανικής ελίτ. Η λογική άλλωστε λέει ότι όσο η Γερμανία χρησιμοποιεί το ευρώ για να κυριαρχεί στον κόσμο. τόσο κανείς νέος εταίρος δεν θα θελήσει να μπει στο ευρώ. Αντίθετα είναι πολύ πιθανό κάποιοι να φύγουν.
Προφανώς το ευρώ πρέπει να αφαιρεθεί από τα χέρια μιας συμμορίας πλιατσικολόγων του κράτους, επιχειρηματιών που απομυζούν παρασιτώντας σε μια χώρα που δεν παράγει.
Συμμορίτες που χρησιμοποιούν για να κρύψουν τις προθέσεις τους όρους όπως “νεοφιλελεύθεροι” ή “εκσυγχρονιστές/ μεταρρυθμιστές”. Διπλή ντροπή για αυτούς και κύρια έννοια τους είναι να κρατούν τον λαό ημιμαθή και τρομοκρατημένο.…
Μαζί με το ευρώ θα ξεκαθαρίσουν και πολλά άλλα!
http://papaioannou-giannis.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: