Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Μάγκες της Χρυσής Αυγής μην καβαλάτε το καλάμι, ο λαός είναι απελπισμένος και για αυτό σας αγκάλιασε, αν όμως πάρει χαμπάρι ότι τον δουλεύετε προς ίδιο όφελος την βάψατε!

Μπουρδολογεί ασυστόλως ο θίασος των νεοναζί
από Παραπολιτική
Σε ανακοίνωση της την επομένη του φονικού στην Πάρο, η Χρυσή Αυγή ήταν σαφής:
Κοντά στην αποκάλυψη των δραστών της ένοπλης ληστείας και της εν ψυχρώ δολοφονίας του 53χρονου Έλληνα. Δημήτρη Μίχα, που έγινε χθες στην Πάρο, βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν ευρύτατα. Και βέβαια, -τι έκπληξη!- πρόκειται για «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες», εξ’ Αλβανίας!
Σε ανακοίνωση της, την επομένη της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη, η Χρυσή Αυγή ήταν πάλι σαφής:
Ο εκτελεστής της Πάρου ανήκει στην ένοπλη πτέρυγα της άκρας αριστεράς, η οποία εδώ και δεκαετίες δολοφονεί εν ψυχρώ αθώους Έλληνες πολίτες. Παρ’ ότι ο δράστης ήταν πασίγνωστος στις Αρχές και είχε επανειλημμένως προσαχθεί για υποθέσεις τρομοκρατίας, κυκλοφορούσε ελεύθερος για να διαπράττει ληστείες και δολοφονίες. Η οργάνωση “Πυρήνες της φωτιάς” είναι αυτή που το 2009 κατέστρεψε με βόμβα μεγάλης ισχύος τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα.
Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά η αξιοπιστία του χαρούμενου τσίρκου των νεοναζί χτύπησε…κόκκινο. Εξάλλου, ήταν το πρώτο κόμμα που προέβλεψε ότι στις 19 Αυγούστου, δηλαδή χθες, θα καιγόταν οι Αθήνα από μετανάστες:
http://papaioannou-giannis.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια: