Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη

Δεν παίζουμε με την τύχη της χώρας και αναλαμβάνουμε την ευθύνη, γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Α.Σαμαρά.
«Με τη ΝΔ δεν ταυτιζόμαστε αξιακά αλλά συνεργαζόμαστε με συνέπεια για να διασφαλιστεί η σταθερότητα», τόνισε, επαναλαμβάνοντας τη στήριξή του στην κυβέρνηση.
Ο κ. Βενιζέλος έστειλε μήνυμα στη ΔΗΜΑΡ, υπογραμμίζοντας πως επιθυμεί αυτή να παραμείνει στο κυβερνητικό σχήμα, εννοώντας πως εάν καταψηφίσει τα μέτρα δεν έχει θέση στην κυβέρνηση, ενώ αναγνώρισε πως στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν δυσκολίες και εντάσεις, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της Τετάρτης. Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην αναταραχή που υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματός του είπε πως «το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί τη μοίρα της χώρας και του λαού. Θα ανέβουμε όταν ανέβει η χώρα».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε πως «η Ελλάδα έφτασε στα όρια της αντοχής της», καλώντας τους Ευρωπαίους «να μην παίζουν με τη φωτιά».
Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη να έρθουν αμέσως τα χρήματα για να υπάρξει ρευστότητα και να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους.
Να σημειωθεί πως ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φ.Κουβέλη, στις 20:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: