Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Προσπαθεί για "Ηρωική Έξοδο" ο Α. Ρουπακιώτης

Αλλά κάποιος να του θυμίσει (ίσως του έμειναν κενά μνήμης από την περιπέτεια της υγείας του) ότι πρίν ΜΙΑ εβδομάδα ΥΠΕΓΡΑΨΕ το Ν/Σ που σήμερα κατέκρινε !!!
«Μας πάτησαν στο λαιμό. Κατήργησαν στοιχειώδη δικαιώματα των δικηγόρων, ιδίως των νεόπτωχων, που σήμερα εργάζονται με 400 ευρώ. Απαίτησαν και πέτυχαν να μην υπάρχουν κατώτατα όρια σε αυτούς που δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα. Αυτό επιβλήθηκε από το υπουργείο Οικονομικών και την τρόικα χάριν των τραπεζών και των ασφαλιστικών εταιρειών. Εμείς, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε τα δικαιώματα εκείνων που ασέβησαν σε βάρος τους. Αδιαφορώ αν με αποκαλούν υπουργό των δικαστών και των δικηγόρων».
Ο κ. Ρουπακιώτης δεν έκρυψε τις επιφυλάξεις του και για την προώθηση νέας νομοθετικής ρύθμισης όσον αφορά στο θέμα της ιθαγένειας, μετά την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας συγκεκριμένων διατάξεων του «νόμου Ραγκούση».
«Όσο σκληραίνουμε τη νομοθεσία τόσο ενισχύουμε τη Χρυσή Αυγή αντί να την αποδυναμώνουμε. Η πολιτεία πρέπει να δει άλλες δυνατότητες στη ρίζα του προβλήματος», παρατήρησε.
Ερωτηθείς εάν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, ο υπουργός Δικαιοσύνης διαφώνησε κατηγορηματικά λέγοντας ότι πρέπει ένα πρόβλημα να το πολεμάς στη ρίζα. «Είμαι αντίθετος να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα, τα πολιτικά προβλήματα λύνονται με άλλους τρόπους»...
Βλέπετε ότι εναντιώνεται σε όλες τις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ πολιτικές της Κυβ. Σαμαρά επιζητώντας να τον ΑΠΟΠΕΜΨΟΥΝ αναζητώντας "Ηρωική Έξοδο".
Ας χαλαρώσει λίγο. Η πολιτική της κυβέρνησης είναι περίπου ΔΕΔΟΜΕΝΗ και αν δεν του αρέσει υπάρχει και η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ .
Και ας μήν έχει την αριστερή "γκλαμουριά" της αποπομπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: