Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η σκληρή κυβέρνηση Σαμαρά μοιράζει πόνο

Όχι μόνο στους Έλληνες πολίτες που (άν πιστέψουμε την "λογική" των ΑΕροψεκασμένων) σαν μικρά παιδιά κορόιδεψε ΔΥΟ φορές κατά τις πρόσφατες εκλογές για να αποσπάσει την ψήφο τους (κάτι σχετικό με το "δις εξαμαρτείν" το έχουν ακούσει άραγε ;;;) , αλλά από χθές με την ανακοίνωση της συμφωνίας HP-COSCO-ΤραινΟΣΕ και την ανακοίνωση της UNILEVER περί μεταφοράς πολλών κωδικών της σε παραγωγή στην χώρα μας και σε καθεστωτικούς δημοσιογράφους και τα φερέφωνα τους.
Με την επικείμενη εκταμίευση ενός κολοσσιαίου ποσού πάνω από 32 δισ € τις επόμενες ημέρες θα καταρρεύσουν και τα τελευταία επιχειρήματα των "Αντιστασιακών".
Απίστευτος ο πόνος που μοιράζει στο λόμπι της Δραχμής ο Σαμαράς.
Απόδειξη και πάλι αυτά που πικρόχολα σχολιάζει , ο αποτυχών υπ. Βουλευτής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ο "Τράγκας" της εφημερίδας Έθνους του Μπόμπολα (όλα τα συγκροτήματα ΜΜΕ έχουν πλέον και κάποιους "Αντιστασιακούς"), ο διαχρονικά αποτυχημένος "μάντης" της καταστροφής της Ευρωζώνης , της Ε.Ε , του καπιταλισμού, της Κίνας κλπ κλπ , είπε λοιπόν να κάνει το άσπρο μαύρο και σήμερα , ασχολούμενος (με τι άλλο ;;;) με την "Ναζιστική" κυβέρνηση που μας έχει "κατακτήσει"...
Προσοχή εδώ.
Τα εισαγωγικά τα βάζω εγώ.
Ο εν λόγω "νηφάλιος" αντιστασιακός το εννοεί κυριολεκτικά.
Μόνο που για μία ακόμα φορά θα γίνει ρεζίλι και αυτός και τα φερέφωνα του.
Το σημειώνω απλά για να γελάσουμε αργότερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια: