Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Πώς Να Τα Φτιάξεις Με Ποδοσφαιριστή

1.Θα πρέπει να είσαι νέα χωρίς αποσκευές,ώστε να μην σε μπερδεύει με τους συμπαίκτες του.Αυτό σημαίνει ότι είσαι νέα και ανεξερεύνητη.Θα ήταν προτιμότερο,αν μου επιτρέπεται να το γράψω αυτό,να ήσουν ακόμα παρθένα!Όμως οι γυναίκες που είχαν δύο ή τρεις σοβαρές σχέσεις εξακολουθούν να ελπίζουν.
2.Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής ως WAG,μην καλύπτεις τα προηγούμενα "σεξουαλικά αμαρτήματα" γιατί θα υπάρχουν κουτσομπολιά για σένα και την ιστορία σου.Είναι μόνο θέμα χρόνου να αποκαλυφτεί η αλήθεια,οπότε είναι καλύτερο να πεις στον κόσμο για τα "λάθη" του παρελθόντος.Παρουσίασέ τα σαν μεγάλα λάθη και σαν τρέλα της εφηβείας. Είναι σκληρό πράγμα,όμως στο μέλλον αυτή η κίνηση θα αποδώσει.
3.Μη δίνεις τα πάντα!Εάν οι ποδοσφαιριστές αισθανθούν πως σε έχουν κατακτήσει πλήρως και ότι δεν έχεις τίποτα καινούριο να τους προσφέρεις,ψάχνουν για νέο ανεξερεύνητο "έδαφος".Οπότε,μην υπερβάλλεις στα συναισθήματά σου.
4.Μην τους εκνευρίζεις!Ερωτήσεις όπως "πού είσαι;" ή "μαζί με ποιον είσαι;" απαγορεύονται αυστηρά.Σίγουρα,οι ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη ζήτηση,όμως θα πρέπει να το αγνοήσεις αυτό.
5.Στήριξέ τον σε δύσκολες καταστάσεις.Δείξε ενδιαφέρον για το παιχνίδι του και τα προβλήματά του,και επαίνεσε την επιτυχία του.Κάν' τον να νιώσει άνετα όταν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα.Σημαντική συμβουλή: Σεξουαλική παρηγοριά έπειτα από ήττα είναι πάντα καλοδεχούμενη!
6.Γίνε "πόρνη" στο κρεβάτι.Το σεξ είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές,οπότε προσπάθησε πάντα να κάνεις πικάντικα τα πράγματα.Εάν είσαι βαρετή και συμπεριφέρεσαι άπειρα θα χάσει γρήγορα το ενδιαφέρον του και θα πάει να ψάξει αλλού για πάθος.
7.Μην τον κουράζεις με θέματα όπως ο γάμος και τα παιδιά - αυτό θα τον απομακρύνει. Οι επαγγελματίες παίκτες θέλουν να πιστεύουν ότι είσαι κολακευμένη από το γεγονός ότι είσαι μαζί τους και ότι ο γάμος μαζί τους θα εκπλήρωνε κάθε όνειρό σου.Οπότε κάν' τους να νομίζουν ότι δεν νοιάζεσαι -ακόμα κι αν νοιάζεσαι-,καθώς έτσι θα ενδιαφερθούν και θα θέλουν να σε παντρευτούν.
8.Μην είσαι τόσο μετριόφρων!Δεν θα πρέπει να απορρίπτεις ακριβά δώρα και θα πρέπει να τον αφήνεις να πληρώνει στα ραντεβού.Να δέχεσαι τα δώρα που σου κάνει.Θα πρέπει να σου αποδείξει ότι σκέφτεται εσένα και την ευτυχία σου.Όμως,θα πρέπει κι εσύ να κάνεις καλά πράγματα για εκείνον.Θα πρέπει να του δίνεις μικρά δώρα,δεν χρειάζεται να είναι ακριβά.Το σημαντικό είναι ότι του δίνεις προσοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: