Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για τα ζώα

Έχουμε ξεκινήσει μία προσπάθεια απλοί φιλόζωοι, σωματεία, σύλλογοι, αλλά και εθελοντικές ομάδες για την δημιουργία ενός τηλεμαραθώνιου που ευελπιστούμε ότι θα γίνει τον Οκτώβριο, την ημέρα των ζώων, με σκοπό μία διαφορετικού είδους μαζική κρούση στην Ελληνικής κοινωνία με σκοπό την ευαισθητοποίησή της απέναντι στο θέμα τόσο των κατοικίδιων ζώων, αδέσποτων και δεσποζώμενων, όσο και των ζώων γενικότερα.
Από την άλλη πλευρά σκοπός είναι να αναδειχθούν επίσης τα κενά και η ουσιαστική αδιαφορία της Ελληνικής Πολιτείας.Η προσπάθεια ξεκίνησε από την Αθήνα από απλούς φιλόζωους και κάποια σωματεία, όπου έχουν γίνει δύο συναντήσεις και μία συνάντηση στην Θεσσαλονίκη. Σε λίγες μέρες θα ετοιμάσουμε αντίστοιχη συνάντηση και στην Πάτρα η οποία ευελπιστούμε να γίνει μέσα στον Απρίλη και μια στην Κρήτη.
Σκοπός είναι να ενωθούμε όλοι μαζί σε όλη την Ελλάδα, σωματεία, σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, φιλόζωοι για την επίτευξη του τηλεμαραθώνιου, που ευελπιστούμε να γίνεται στην συνέχεια κάθε χρονιά και αμέσως μετά από την πρώτη πραγματοποίησή του να ξεκινήσουμε επαναλαμβανόμενες και ταυτόχρονες κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα.
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια ας επικοινωνήσουν για περισσότερες λεπτομέρειες στα παρακάτω:
Christiana Berg detectivehimaira@yahoo.gr
Πάνος Καφφές panoskaffes@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: