Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ντόρα:«Δεν υπέστειλα τη σημαία της ΝΔ»

«Είμαι περήφανη που ποτέ δεν υπέστειλα τη σημαία της Ν.Δ.»,τόνισε η υποψήφια πρόεδρος της Ν.Δ.Ντόρα Μπακογιάννη κατά τις ομιλίες της σε προεκλογικές της συγκεντρώσεις στη Βέροια και την Κοζάνη.
Ταυτόχρονα απάντησε σε όσους λένε ότι είχε εισηγηθεί την προσφυγή σε πρόωρες βουλευτικές εκλογές και σημείωσε:«Δεν εισηγήθηκα εκλογές στον Κώστα Καραμανλή,αλλά όταν αυτός τις αποφάσισε έδωσα τη μάχη και δεν κρύφτηκα σε μονολόγους».
Η κ.Μπακογιάννη εξέφρασε τον προβληματισμό της με τις εξελίξεις γύρω από τα εθνικά θέματα και ανέφερε ως παράδειγμα το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πρώτα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μετά επισκέφθηκε την Κύπρο.
Σε ότι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ επισήμανε ότι η απόφαση στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι ήταν η μεγαλύτερη νίκη της ελληνικής διπλωματίας τα τελευταία 17 χρόνια.Είπε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι ισχυρή διότι το "βέτο" είναι όπλο των ισχυρών.
Παράλληλα,υπογράμμισε:«Εμείς βάζουμε το συμφέρον της πατρίδας πάνω και από τις προσωπικές στρατηγικές γι αυτό δεν διστάσαμε να συγκρουστούμε με όλους αυτούς που δεν το έχουν σε τίποτα να υποτάσσουν το συμφέρον της πατρίδας στο δικό τους κι έχουν το θράσος να παρουσιάζονται ως πατριώτες,ενώ στην πραγματικότητα είναι μοιραίοι και λίγοι».Την Κυριακή στις 11.30 το πρωί η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης που θα γίνει στο Περίπτερο 16 της ΔΕΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: