Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Σφοδρή επίθεση Λιάπη εναντίον Μπακογιάννη

"Είναι οξύμωρο να ζητάς να γίνεις αρχηγός για να την οδηγήσεις στην εξουσία,όταν εσύ ο ίδιος συνέβαλες να πέσει από την εξουσία" δήλωσε,μεταξύ άλλων,σε συνέντευξή του στον "Κόσμο του Επενδυτή" το Σάββατο (21/11) ο Μιχάλης Λιάπης,αναφερόμενος στην υποψήφια πρόεδρο της ΝΔ,Ντ.Μπακογιάννη.
Με αφορμή τη συνέντευξή του,ο κ.Λιάπης ζήτησε να μπει τέλος στην εναλλαγή προσώπων από πολιτικά τζάκια στην ηγεσία του τόπου.
Τόνισε ακόμη,πως "το κόμμα δεν είναι δυνατό να έχει στην ηγεσία του προσωπικότητα που εκφράζει έναν υπέρμετρο ατλαντισμό και έναν ανεπίκαιρο πια νεοφιλελευθερισμό, που να διατηρεί στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τα συμφέροντα και προνομιακές σχέσεις με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ".
Ο κ.Λιάπης υποστήριξε πως με τους χειρισμούς της κας Μπακογιάννη στην υπόθεση Siemens,η ΝΔ έχασε σημαντικό έδαφος,με αποτέλεσμα να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα της διαφοράς.
"Χαρακίρι δικαιούται ο καθένας να κάνει.Να υποχρεώσεις όμως ολόκληρη παράταξη στο χορό του Ζαλόγγου,για ιδιοτελείς σκοπούς,αυτό είναι πολιτικά ανιστόρητο,ηθικά ανεπίτρεπτο,κομματικά ασυγχώρητο.Αλλά πρωτίστως αυταρχικό",υπογράμμισε
ο κ.Λιάπης.
Ακόμα,ο κ.Λιάπης υποστήριξε ότι εφόσον εκλεγεί η κα Μπακογιάννη,"ο κ. Καρατζαφέρης θα κάνει πάρτι",εφόσον οι παραδοσιακοί δεξιοί ψηφοφόροι θα εγκαταλείψουν το κόμμα.
Τέλος,σημείωσε ότι η ΝΔ χρειάζεται ένα bing bang επανίδρυσης,δηλώνοντας χαρακτηριστικά:"Με γιουρούσια του τύπου 'άντε και πέφτει το ΠΑΣΟΚ σε λίγο',πάλι θα κουκουλώσουμε τα πράγματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: