Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Επειγόντως... αγιασμό χρειάζεται ο Ολυμπιακός

Δεν έχουν…τελειωμό τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό.Μετά τον Matt Derbyshire,ο οποίος αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση, με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς ακόμη ένα όνομα παίκτη των «ερυθρολεύκων» προστέθηκε στο ιατρικό δελτίο της ομάδας.
Ο λόγος γίνεται για τον Fernando Belluschi,ο οποίος ήταν το νέο…θύμα της κακοδαιμονίας που έχει πλήξει την ομάδα του Πειραιά στο Seefeld.
Συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Πειραιά καθώς υπέστη κάκωση στην δεξιά ποδοκνημική και δεξιού αχίλλειου τένοντα.
Αντίθετα,ευχάριστα ήταν τα νέα για στην κατάσταση του τραυματισμού του Ιεροκλή Στολτίδη,ο οποίος σήμερα επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς.
Στο μεταξύ,ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του στο πρώτο φιλικό με τη Svac (ομάδα 3ης κατηγορίας της Αυστρίας),την Παρασκευή,τον Luciano Galetti,ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει τον τραυματισμό του.
Πιο κοντά στον Ολυμπιακό Kallstrom και Gonzalez
Ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο οι Kim Kallstrom και Mark GFonzalez να βρίσκονται στο έμψυχο του Ολυμπιακού από τη νέα αγωνιστική περίοδο.Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να μεταβεί στο Seefeld για να συζητήσει με τον Temuri Ketsbaia για τους δύο ποδοσφαιριστές και να αποφασίσουν ποιος από τους δύο είναι πιο αναγκαίος για την ώρα, ούτως ώστε να αποκτηθεί άμεσα.Για τον δεύτερο η ΠΑΕ θα προσπαθήσει να κατεβάσει τις οικονομικές απαιτήσεις,συνεχίζοντας τις διαπραγματεύσεις με τον σύλλογό του.
Η περίπτωση ο Kim Kallstrom να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κάθε μέρα και αυξάνεται.Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη,αλλά και με τη Lyon,η οποία αξιώνει 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον Σουηδό.Ο Ολυμπιακός ελπίζει πως θα κάμψει τις απαιτήσεις των Γάλλων και θα πάρει τα δικαιώματα του Kallstrom,έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.
Όσο για τον Mark Gonzalez,ο Χιλιανός είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» μεταγραφική λίστα, αλλά ο Ολυμπιακός περιμένει την Betis να ρίξει τις απαιτήσεις της από τα 7 εκατομμύρια ευρώ στα 5.Πάντως,η Dortmund σε διερευνητική πρόταση που κατέθεσε πήρε την απάντηση πως οι Ανδαλουσιάνοι θέλουν να βάλουν στα ταμεία τους 8 εκατομμύρια ευρώ.
Μπαίνει στη διοίκηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Η αύξηση του μετοχικού της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι προ των πυλών και οι υποψήφιοι επενδυτές αναμένεται να καταθέσουν τις προτάσεις τους για να μπουν στο διοικητικό σχήμα των Πειραιωτών.Ο γνωστός επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να έχει συζήτηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού,Σωκράτη Κόκκαλη,ζητώντας του το 40% των μετοχών.
Στο μεταξύ,η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: