Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το Κοράνι.

Αλήθεια αγαπητοί μου ισλαμιστές πότε πιστεύεται στο Κοράνι και πότε όχι, πρέπει να μάθουμε και εμείς οι άπιστοι κατά τα λεγόμενά σας αν το Κοράνι σας λέει να το υπερασπίζεστε σκοτώνοντας σαν ζώο την γυναίκα σας, τον γιο σας, τον φίλο σας, ή κάποιον που έχει διαφορετικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας και θρησκευτικών πιστεύω;
Τι διαπραγματεύεται το Κοράνι, τι σόι πιστεύω το αντιπροσωπεύει και μήπως είναι λαστιχένιο και δεν το γνωρίζουμε;
Ανάλογα με τα ανώμαλα συμφέροντα σας ερμηνεύετε και το Κοράνι;
Πως θα εξηγήσετε ότι στην Λιβύη υπήρχε ο μοναδικός ηγέτης στην Γη που σας πρόσφερε με τον καλύτερο τρόπο αυτά που θέλει το Κοράνι και η κάθε θρησκεία, την γη της επαγγελίας και εσείς τον δολοφονήσατε με τον ποιο βρόμικο και απάνθρωπο τρόπο;
Το Ισλάμ σήμερα τι είναι; Βομβιστική θρησκεία, απάνθρωπη θρησκεία, θρησκεία για όλα τα εγκληματικά στοιχεία της φύσης, θρησκεία με στρατιές δολοφονικών μισθοφόρων;
(Μας λέτε ότι δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς)
Και ποιος σας κάλεσε;
Γιατί δεν καθόσαστε στην πατρίδα σας να αλληλοσκοτώνεστε κατά διαταγή του Κορανίου;
Και γιατί θεωρείτε ότι όποιος δεν είναι πιστός στο Κοράνι είναι άπιστος και πρέπει να πεθάνει;
Δεν πιστεύω ότι κάποια θρησκεία είναι κάτι καλύτερο από το όπιο που πουλάνε οι έμποροι ναρκωτικών, οι θρησκείες είναι ότι χειρότερο, γιατί πουλάνε και αγοράζουν ψυχές!
Αγαπητέ Ισλαμιστή μπορείς να είσαι ότι θέλεις και να πιστεύεις όπου θέλεις και να σκοτώνεις σαν ζώο στο όνομα του θεού σου τα παιδιά σου, την γυναίκα σου, τους συμπατριώτες σου, αλλά στην χώρα σου!
Γιατί αιματοκυλείτε ολόκληρους λαούς, σκοτώνετε σαν κουρδισμένα ζόμπι στο όνομα του Ισλάμ και του Κορανίου σε χώρες που σας βλέπουν με συμπάθεια, που θέλουν να σας βοηθήσουν και σας φιλοξενούν;
Εσείς δίνεται το δικαίωμα στους λαούς που έχουν το στοιχειώδη πολιτισμό, να σας βλέπει σαν εγκληματικά μιάσματα, δολοφονικές μηχανές χωρίς τίποτα ανθρώπινο, χωρίς ψυχή!
Θέλουμε να σας δούμε σαν ανθρώπους που χρίζουν ανθρώπινης βοήθειας και εσείς με ένα κωλόχαρτο φωτοτυπία του Κορανίου δημιουργείτε χάος στην γη!
Το χειρότερο όλων είναι η τεράστια βλακεία που σας έχει καταλάβει και δίνεται το δικαίωμα στα χριστιανικά εγκληματικά σιωνιστικά γεράκια της νέας τάξης να σας αφανίσει!
Και στο όνομα της δική σας βλακείας να δυναστεύουν και τους πολιτισμένους λαούς στο όνομα της τρομοκρατίας που εσείς αναπαράγετε!
Εν ολίγοις μπορείτε να πάρετε το Κοράνι σας και να πάτε στην πατρίδα σας να το εφαρμόσετε, όχι όμως στην Ελλάδα, πολύ σας ανεχτήκαμε και όσο και να σας στηρίζουν οι προδότες κατοχικοί πολιτικοί μας για δικούς τους λόγους, εσείς θα έχετε κακό τέλος.
Ποιος θα μας πει αν το Κοράνι σας λέει να κάνετε αυτά τα φρικτά εγκλήματα, ή εσείς το ερμηνεύετε όπως θέλετε;;;
Σε ότι αφορά όσους φιλοξενούνται στην Ελλάδα νομίζετε με την ζωώδη συμπεριφορά σας και τα δολοφονικά σας ένστικτα ότι θα σας το επιτρέψουμε; ΟΧΙ ΠΟΤΕ! Ο μόνος που σας αποδέχεται είναι ο Τσίπρας και αυτός για τους ψήφους σας και για να δημιουργείτε χάος!
http://www.arxaiaithomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: