Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Να υποδεχτούμε τον Γιωργάκη στο Αεροδρόμιο με γιαουρτάκια

Την «έκανε» για Αμερική ο πρώην Πρωθυπουργός Γ.Α. Παπανδρέου. Θα διδάξει στους φοιτητές του φημισμένου Πανεπιστήμιου Χάρβατ πως μπορεί ένα Πρωθυπουργός να χρεοκοπήσει μια χώρα. Ο επισκέπτης καθηγητής του αμερικανικού Πανεπιστημίου Γ.Α. Παπανδρέου έχει εξασφαλίσει μια γενναία χορηγία από το ζεύγος Γιάννας και Θ. Αγγελόπουλου, παράλληλα όμως λαμβάνει και την βουλευτική αποζημίωση από Ελλάντα, περίπου 8 χιλιάδες ευρώ το μήνα, χωρίς να «εμφανίζεται» στη Βουλή. Και διπλοθεσίτης και αργόμισθος ο «μαυρογιαλούρος».
Χθες μάθαμε ότι ο «Γιωργάκης μας», θα επισκεφτεί για λίγο την Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, μόνο και μόνο , για να ψηφίσει στη Βουλή τα απεχθή μέτρα που θα παρουσιάσει η τριτοκοσμική και τρικομματική Κυβέρνηση του Α. Σαμαρά και αμέσως μετά, θα ξαναφύγει για Αμερική.
Ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.
Όχι ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ δεν έχει τύψεις, δεν έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε σε βάρος των Ελλήνων πολιτών. Άλλωστε, πάντα αισθανότανε μια απέχθεια προς τον Ελληνικό Λαό, γι' αυτό περιφερότανε στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και κατηγορούσε τους Έλληνες, ότι είναι διεφθαρμένοι και βολεμένοι και κλέφτες και ανίκανοι!!!
Προτείνω λοιπόν, να ετοιμάσουμε μια «θερμή» υποδοχή στον
Γ.Α. Παπανδρέου. Να πάμε ΟΛΟΙ στο Αεροδρόμιο και να τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει, όπως αξίζει σε αυτό τον Μεγάλο ηγέτη!! Και μάλιστα, μπροστάρηδες να είναι τα πρωτοπαλίκαρά του, ο Β. Βενιζέλος, ο Α. Λοβέρδος, η Α. Διαμαντοπούλου, ο Μ. Χρυσοχοίδης, ο Κ. Σκανδαλίδης και άλλοι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ , που χειροκροτούσαν όρθιοι τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ όταν ανακοίνωνε ότι έσωσε την Ελλάδα, την ίδια στιγμή που βύθιζε συνειδητά τους Έλληνες στην απελπισία, την φτώχεια και την εξαθλίωση.
Στο Αεροδρόμιο λοιπόν, για να υποδεχτούμε τον Γιωργάκη με εκδηλώσεις αγάπης, με γιαουρτάκια, με ντομάτες και με άλλα ζαρζαβατικά. Μια υποδοχή που θα του μείνει αξέχαστη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: