Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σαουδική Αραβία και ο ρόλος της στην διαμόρφωση και καταστροφή της Συρίας και όχι μόνο, έχει και παρελθόν και μέλλον!

Ο μέγας μουφτής πριν λίγο καιρό καλεί σε καταστροφή όλων των εκκλησιών των χριστιανών.
Σύμφωνα με πηγές ειδήσεων, ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ, ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, δήλωσε ότι «είναι αναγκαίο να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες.» (δες σχετικό άρθρο του Russia Today. Ο Μεγάλος Μουφτής (αργότερα έκανε «διευκρινίσεις», λέγοντας ότι απλώς είπε ότι δεν θα πρέπει να χτιστούν εκκλησίες στο Κουβέιτ , και η αντιπροσωπεία εξέφρασε την επιθυμία να επιβεβαιώσει τη θέση της Σαρία για εκκλησίες.
Αγιά χιρσί Συρία
Κατά συνέπεια, ο Μεγάλος Μουφτής, τόνισε ότι το Κουβέιτ είναι μέρος της Αραβικής Χερσονήσου, και ως εκ τούτου είναι ανάγκη να καταστραφούν όλες οι εκκλησίες σε αυτό.
450 Π.Χ
Όπως και πολλοί μεγάλοι μουφτήδες πριν από αυτόν, ο Σεΐχης στήριξε την δήλωσή του στην περίφημη παράδοση, ή χαντίθ, όπου ο προφήτης του Ισλάμ δήλωσε ότι «δεν πρέπει να υπάρχουν δύο θρησκείες στην αραβική Χερσόνησο», κάτι που πάντοτε είχε την έννοια ότι μόνο η θρησκεία του Ισλάμ μπορεί να ασκείται στην περιοχή.
Ενώ το πράγμα μιλάει από μόνο του, σκεφτείτε ότι ο Σεΐχης Αμπντούλ Αζίζ Μπιν Αμπντουλάχ δεν είναι απλά κάποιος τυχαίος μουσουλμάνος που μισεί τις εκκλησίες.
Έργα του Ισλάμ στο Κοσσυφοπέδιο!
Πρόκειται για τον Μεγάλο Μουφτή της χώρας που έφερε το Ισλάμ στον κόσμο. Επιπλέον, αυτός είναι ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Συμβουλίου του Ulema (οι λόγιοι του Ισλάμ) και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής για την Επιστημονική Έρευνα και την Έκδοση Φετφάδων. Κατά συνέπεια, όταν πρόκειται να μιλήσει για το Ισλάμ, τα λόγια του είναι έγκυρα.
Και αυτός Σαούντης, όργανο της Αμερικής, ήξερε πολλά και του έκλεισαν το στόμα!
Λαμβάνοντας υπόψη την υστερία που διακατέχει τη Δύση, όταν μη έγκυρα άτομα προσβάλλουν το Ισλάμ, για παράδειγμα, εκείνος ο περιθωριακός, άγνωστος πάστορας ή ο σκηνοθέτης προβοκάτορας που πρόσβαλε το Ισλάμ με την ταινία του, φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν ένας Χριστιανός ομόλογος του Μεγάλου Μουφτή, δηλαδή ο Πάπας,ή ο Βαρθολομαίος, έβγαινε να δηλώσει ότι όλα τα μουσουλμανικά τεμένη στην δύση πρέπει να καταστραφούν ! Φανταστείτε την ασταμάτητη Δυτική φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης αλλά και «ευαίσθητων» πολιτικών, που θα ξεσήκωναν όλο το κόσμο ουρλιάζοντας για «μισαλλοδοξία» και «φανατισμό», θα απαιτούσαν εκείνος που θα το έλεγε να ζητήσει συγγνώμη αν όχι να παραιτηθεί.
Ωστόσο, ο Μεγάλος Μουφτής – η υψηλότερη ισλαμική αρχή της «φίλης μας και συμμάχου μας» Σαουδικής Αραβίας – δεν έχει κανένα πρόβλημα να προτρέπει τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν τις χριστιανικές εκκλησίες, όχι ότι χρειάζεται και κάποια επιπλέον υποκίνηση για αυτό (ούτε ένας μήνας δεν περνάει, χωρίς να καταστρέφονται και να βομβαρδίζονται εκκλησίες σε όλο τον ισλαμικό κόσμο). Σήμερα τους σφάζουν στην Συρία τους χριστιανούς και η ορθόδοξη εκκλησία πετάει κορώνες στο γάμο του Καραγκιόζη! Και τι έγινε τι δουλειά μας να κάνουμε, και μάρτυρες το παίζουν και η νέα τάξη κάνει αυτό που θέλει! Οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι, μπαταρίες μιας χρίσης!
Δολοφόνος κριμένος πίσω από την κουκούλα!
Ας δούμε τη σημασία της λογικής του Μεγάλου Μουφτή για την καταστροφή των εκκλησιών: απλά βασίζεται σε ένα χαντίθ. Αλλά όταν οι μη Μουσουλμάνοι κριτικάρουν την χαντίθ ότι αυτή ή κάποιες άλλες υποκινούν τη βία και τη μισαλλοδοξία έναντι των «απίστων», κατηγορούνται ότι είναι ισλαμιστές πράκτορες επειδή εκ προθέσεως συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν το Ισλάμ, βάζοντας εμπόδια στο «διάλογο» με τους μουσουλμάνους και ούτω καθεξής.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΗ
Οι γυναίκες …με σέξι μάτια στη Σαουδική Αραβία μπορεί να αναγκαστούν να τα καλύψουν, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Επιτροπής για την Προώθηση της Αρετής στο συντηρητικό βασίλειο του Κόλπου!!!
Ο εκπρόσωπος της επιτροπής , Sheikh Al-Motlab Nabet είπε ότι η επιτροπή έχει το δικαίωμα να σταματήσει μια γυναίκα, της οποίας τα μάτια φαίνεται να είναι «δελεαστικά και να την διατάξει να τα καλύψει άμεσα!Ποιος και πως θα κρίνει ποια γυναίκα κάτω από τη μπούρκα,έχει σέξι μάτια;
Πονηρά μάτια βγάλτε τα!
Οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία ήδη υποχρεούνται να φορούν μπούρκα. Ακόμα και τα χέρια τους πρέπει να καλύπτονται. Δεν έχουν δικαίωμα να οδηγούν. Και οι νομικές ποινές για τέτοια αδικήματα  είναι σκληρές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: