Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Καρούζο ενώ φυγοδικεί από τις 14 Οκτωβρίου 2011 Πηγή: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον Καρούζο ενώ φυγοδικεί από τις 14 Οκτωβρίου 2011

Λίγες ημέρες μετά την δημοσιοποίηση του σκανδάλου, εκδόθηκε τελικά ένταλμα σύλληψης που Ιωάννη Καρούζου, ο οποίος φυγοδικεί και κυκλοφορεί ελεύθερος από τις 14 Οκτωβρίου του 2011.
Ο κ. Καρούζος έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Πειραιά στις 14 Οκτωβρίου του 2011 σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς δικαίωμα μετατροπής και αναστολής. Αρα, σύμφωνα με τους βουλευτές φυγοδικεί.
Ωστόσο παρά το γεγονός ότι η απόφαση ήταν αμετάκλητη, ο κ. Καρούζος κυκλοφορούσε ελεύθερος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να διαμένει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της Αθήνας, ενώ έχει θεαθεί και σε εστιατόρια και μαγαζιά των νοτίων προαστίων χωρίς καμία προφύλαξη.
Αυτήν την στιγμή διατυπώνονται ερωτηματικά για το εάν ο Ιωάννης Καρούζος είναι ακόμη εντός Ελλάδος, καθώς από την δημοσιοποίηση του σκανδάλου και ύστερα δεν τον έχει δει κανείς.
Η απόφαση έφτασε καθαρογραμμένη στην αστυνομία στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την δημοσιοποίηση του «Καρούζος Gate».
Παράλληλα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για δέσμευση ενός λογαριασμού του επιχειρηματία και κουμπάρου του προέδρου της βουλής, στον οποίο έχουν βρεθεί 100 εκ. ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: