Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κι ο Μητσοτάκης στο παλιό κόλπο εξίσωσης των άκρων

Ευθύνες στην Αριστερά για την άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα επιρρίπτει ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Ο επίτιμος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με τον Βηματοδότη, φέρεται να έχει πει τη φράση: «Ας είναι καλά η Αριστερά καθώς η ανομία που επικράτησε τα τελευταία χρόνια είχε ως αποτέλεσμα αυτή την άνοδο».
Το παιχνίδι είναι παλιό... Τόσο παλιό όσο και ο Μητσοτάκης. Και τόσο, μα τόσο γνωστό...
Γνωστό από την Κατοχή, όταν η "ενοχλητική" Αριστερά δεν άφηνε σε ησυχία τους ναζιστές Γερμανούς... Τότε που οι φιλήσυχοι νοικοκυραίοι στήριζαν τα Τάγματα Ασφαλείας.
Γνωστό, επίσης, και από το 1965, όταν ο επίτιμος ηγήθηκε της Αποστασίας. Οι αριστεροί δεν κάθισαν και πάλι φρόνιμα... Με "ακραίες" διαδηλώσεις και "ενοχλητικά" συλλαλητήρια, θορύβησαν τους πάντα "κάθομαι στ' αυγά μου" νοικοκυραίους που ζήτησαν από το στρατό και τα χουντικά τανκς να βάλουν μια... άλφα τάξη στον τόπο.
Και μετά.Πάλι τα ίδια η Αριστερά! Εκεί που επικρατούσε τάξη και ασφάλεια, αντίσταση αυτοί! Και εκεί του το '73 το καθεστώς των συνταγματαρχών ετοίμαζε το φιλελεύθερο πολιτικό του κουστουμάκι, να σου το Πολυτεχνείο!
left.

Δεν υπάρχουν σχόλια: