Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

Κον Μπεντίτ: Χρόνο και χρήμα χρειάζεται η Ελλάδα

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗΣ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ
Την ανάγκη να δοθούν άμεσα χρήματα στην Ελλάδα και να εγκριθεί η επιμήκυνση του προγράμματος προσαρμογής για να μην δημιουργείται πρόσφορο έδαφος για την ανάπτυξη φαινομένων, όπως η στρατολόγηση απογοητευμένων από την Χρυσή Αυγή, τόνισε ο συμπρόεδρος της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Ντανιέλ Κον Μπετίτ.
Xρειάζεται να δημιουργηθεί, άμεσα, ένα ταμείο απόσβεσης χρέους για την Ελλάδα, υποστήριξε κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε την υποβολή των προτάσεων Μπαρόζο για την έξοδο της Ευρώπης από την κρίση, ο Ντανιέλ Κον Μπετίτ.
ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ 12/09
Δεν χρειάζεται άλλη εμμονή στην αναγκαιότητα προσαρμογών στην Ελλάδα, η περίοδος αυτή τελείωσε, υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής των Πρασίνων, τονίζοντας ότι επιβάλλεται να δοθούν τώρα χρήματα στην Ελλάδα και να εγκριθεί η χρονική επιμήκυνση για την εξόφληση του χρέους της.
Πρόσθεσε δε, ότι, εξαιτίας αυτής της πολιτικής, γνωρίζει τεράστια άνοδο η ακροδεξιά στην Ελλάδα.
«Δεν είναι δυνατόν μία κοπέλα να δουλεύει για 150 ευρώ το μήνα σ' ένα σούπερ μάρκετ και ν' αρνηθεί τα ποσά που της προσφέρουν οι εκπρόσωποι της ακροδεξιάς στην Ελλάδα για την "στρατολόγηση" της», κατέληξε ο κ. Κον Μπετίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: