Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Το υπουργείο Οικονομικών αγνοεί (!) ποιές επιχειρήσεις έχει ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη στην Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΑΣΚΑΛΑΝΤΩΝΑΚΗ
Το υπουργείο Οικονομικών αγνοεί (!) ποιές επιχειρήσεις έχει ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη στην Ελλάδα.
Το υπουργείο Οικονομικών δεν γνωρίζει (;) ποιες επιχειρήσεις διαθέτει στην Ελλάδα ο Όμιλος Δασκαλαντωνάκη και προσέφυγε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , Στάθη Παναγούλη, ο οποίος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, ώστε να πληροφορηθεί το Σώμα και ο Ελληνικός Λαός για τις φορολογικές και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες του Ομίλου στο Ελληνικό Δημόσιο, να το ενημερώσει για την επιχειρηματική δραστηριότητα της Οικογένειας Δασκαλαντωνάκη στη Χώρα !..
Ο κ. Παναγούλης καταγγέλλει ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών (κα Μαυρομάτη, τηλ. 210 363 6872 και κα Χατζηπαναγιώτου,τηλ.210 3635007) τον ενημέρωσαν :
1.- Ο όρος Όμιλος επιχειρήσεων είναι εμπορικός και οι ΔΟY δεν είναι σε θέση να δώσουν στοιχεία για Ομίλους , αλλά μόνο για επιχειρήσεις. Και,
2.- εζήτησαν από τον ερωτώντα βουλευτή να ενημερώσει το υπουργείο για τα στοιχεία των εταιρειών που ανήκουν στο Όμιλο Δασκαλαντωνάκη !..
Υπουργείο Οικονομικών με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Στουρνάρα , το ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου και ΤΑΛΑΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ για τους υπουργούς σου (!) καταλήγει ο κ. Παναγούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: