Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Ανατολάκης-Ψινάκης στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ







Τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Γιώργο Ανατολάκη ανακοινώνει την ερχόμενη Τρίτη στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ,ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη Β’περιφέρεια Πειραιά. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις,έχει ήδη αποδεχθεί την πρόταση,αν και επισήμως αυτό δεν αναμένεται να επιβεβαιωθεί μέχρι την 8η Σεπτεμβρίου.
Εξίσου βέβαιη θεωρείται και η συνεργασία του μάνατζερ Ηλία Ψινάκη με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.Το βράδυ της Πέμπτης (03/09),οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε γνωστή καφετέρια του Κολωνακίου,όπου και ανέλυσαν όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.Μετά το τέλος της συνάντησής τους,ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ηλία Ψινάκη,λέγοντας ότι πρόκειται για άνθρωπο ευρηματικό και απίστευτη ικανότητα επικοινωνίας.
Η παρέλαση των ηχηρών ονομάτων στο κόμμα του Γ.Καρατζαφέρη συνεχίζεται.Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι τελικές λίστες του κόμματος,καθώς και το ποια ονόματα θα περιλαμβάνονται σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: