Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Πάμε στοίχημα...για την 4η Οκτωβρίου

Αν η τάση στο διαδικτυακό στοίχημα είναι ενδεικτική του αποτελέσματος των επερχόμενων εκλογών,τότε η ΝΔ αποτελεί «καμένο χαρτί».Όποιος στοιχημάτιζε χθες υπέρ του κυβερνώντος κόμματος,τύγχανε απόδοσης 10,0 σε τρεις δημοφιλείς ιστοσελίδες ηλεκτρονικού στοιχήματος.Νίκη του ΠΑΣΟΚ προμηνύουν οι αποδόσεις-από 1,01 έως 1,04- που δίνει το σύνολο των εταιρειών.Για τα υπόλοιπα κόμματα κυμαίνονται από 100 έως 301.«Τα στοιχήματα για πολιτικά θέματα είναι αυτό που ψάχνετε: είτε πρόκειται για εθνικές είτε για διεθνείς εκλογές,προεδρικές ή βουλευτικές,ποντάρετε online στις μεγαλύτερες αποφάσεις της πολιτικής!»,αναφέρει η εταιρεία στοιχημάτων στο Διαδίκτυο, bwin.com, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Κάτιας Αντωνιάδη, στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.
«Στοίχημα για το ποιο κόμμα θα κερδίσει τις εκλογές. Στοίχημα για το ποσοστό των ψήφων. Στοίχημα για τις περισσότερες μονοεδρικές. Ακόμα και οι «πρόσωπο με πρόσωπο» αναμετρήσεις βρήκαν τρόπο να περιληφθούν στη λίστα των τζογαδόρων:Μίμης Ανδρουλάκης, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης,«ποιος θα λάβει τις περισσότερες ψήφους στη Β’ Αθηνών»,με την απόδοση να έχει ρυθμιστεί στο 1,65 έναντι 2,02.Ντόρα Μπακογιάννη εναντίον Κώστα Σκανδαλίδη:τις περισσότερες ψήφους στην Α’Αθηνών προβλέπεται να τις πάρει η υπουργός Εξωτερικών,με απόδοση 1,40 έναντι 2,60»,επισημαίνεται στο δημοσίευμα.
Μάλιστα, η betoto.com προβλέπει ποσοστό άνω του 3,5% για το ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας απόδοση 1,65.Για τους Οικολόγους Πράσινους θεωρεί πιθανότερο να πετύχουν ποσοστό κάτω του 2,5%,πληρώνοντας 1,70.
Η μεγαλύτερη «μάχη» αναμένεται γύρω από το τελικό προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ:«Η επιλογή «ΠΑΣΟΚ με 0% έως 2,49%» δίνει 14,«ΠΑΣΟΚ με 2,50 έως 4,99» δίνει 4,50,ενώ η επιλογή με τις περισσότερες,καθώς φαίνεται,πιθανότητες είναι «ΠΑΣΟΚ με 5% έως 6,49%».

Δεν υπάρχουν σχόλια: