Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Παπανδρέου:Εφαρμόσιμο το πρόγραμμα μας

Απαντήσεις στις κατηγορίες του πρωθυπουργού,Κώστα Καραμανλή,και των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας,ότι το ΠΑΣΟΚ υπόσχεται ένα οικονομικό πρόγραμμα χωρίς αντίκρισμα,επιχειρεί να δώσει ο πρόεδρος του κινήματος,Γιώργος Παπανδρέου.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Ελευθεροτυπία»,ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαιώνει ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ εφαρμόζεται ακόμη και με μεγαλύτερο έλλειμμα, από αυτό που ήδη είναι γνωστό.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ.Παπανδρέου θεωρεί εφικτό το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ,ακόμη κι αν φτάσει το έλλειμμα στο υπέρογκο 10%.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,επίσης,δίνει διευκρινίσεις για τη φορολογική μεταρρύθμιση,όπου είναι επίσης πεδίο σοβαρής αντιπαράθεσης με τη Νέα Δημοκρατία.
Σύμφωνα με τον κ.Παπανδρέου "τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα δεν θα επιβαρυνθούν -θα έχουν και μειώσεις φορολογικού βάρους-και δεν θα αυξήσουμε τους φορολογικούς συντελεστές".
Επίσης εγγυάται ότι το οικονομικό πρόγραμμα της πιθανής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ θα γίνει δεκτό από την Ευρωπαϊκή Ένωση,γιατί είναι αξιόπιστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: