Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Η Φανέλα Του MJ

Όχι του Τζόρνταν,του Τζάκσον
Διάβαζα πριν από δύο μέρες ένα άρθρο στο ESPN για τον Μάικλ Τζάκσον.Ο αρθρογράφος ήταν συντετριμμένος από την απώλεια του Τζάκο,του βασιλιά της ποπ,του Moonwalker, του MJ. Κάτω από το κείμενο,9 στα 10 σχόλια έβριζαν το συντάκτη και ρωτούσαν τι δουλειά έχει ο Μάικλ Τζάκσον στο ESPN.
Πράγματι,το ESPN όντας το κορυφαίο αθλητικό δίκτυο (και όχι μόνο site) του πλανήτη θα έπρεπε να ασχολείται μόνο με τον Κόμπι Μπράιαντ.Ναι,αλλά από τη στιγμή που ο Κόμπι Μπράιαντ ασχολείται με το θάνατο του Μάικλ Τζάκσον,τότε πού είναι το πρόβλημα;
Στο κάτω κάτω,ο Τζάκσον ήταν μια οικουμενική προσωπικότητα.Με τα καλά της (στα 80's) και τα στραβά της (στα 00's),αλλά ήταν σταρ κάθε επιπέδου,κατηγορίας και ενδιαφέροντος.Αυτό φαίνεται και στις ΗΠΑ, όπου η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου,ύστερα από πρόταση της εταιρίας ένδυσης (δεν λέμε όνομα,μπορείτε να το δείτε στη φωτό), αποφάσισε να βγάλει εμφανίσεις στη μνήμη του Μάικλ Τζάκσον.
Ομολογούμε,ότι είναι αρκετά πρωτότυπες και ας αγγίζουν τα όρια της γραφικότητας. Έτσι κι αλλιώς,ύστερα από θάνατο,το δράμα από την κωμωδία,λίγο απέχει.Και ειδικά σε επίπεδο Χόλιγουντ και μουσικής βιομηχανίας,ένα θάνατο όπως αυτό του Μάικλ Τζάκσον «πρέπει» να τον εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο.
Ακόμη και δημοσιογραφικό.Το ESPN δεν ήταν το μόνο που ασχολήθηκε με τον Τζάκσον. Μπορείτε να δείτε εδώ και μια διαφορετική οπτική γωνία πάνω στη σχέση του MJ με τον αθλητισμό.Είναι αρκετά ενδιαφέρον,αν και κάποια γραφόμενα είναι μόνο από την κοιλιά τους.Απλώς,για να ξεκαθαρίσουμε κάτι.MJ για όσους ασχολούνται με τα σπορ ήταν και παραμένει μόνο ένας:Ο Michael Jordan.Αλλά ακόμη και αυτός συνάντησε κάποτε τον Μάικλ Τζάκσον...
Το βίντεο με τον Τζόρνταν:

Δεν υπάρχουν σχόλια: