Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μισθό 8.500 ευρώ το μήνα , κανόνισε ο Γιωργάκης για την Τίνα. Πληρώστε κορόϊδα Έλληνες!

Οι αποδοχές και «οι διακοπές» της Μπιρμπίλη στο Παρίσι
Ως η πιο ευτυχισμένη Ελληνίδα πρέπει να αισθάνεται η πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος και νυν εκπρόσωπος της χώρας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι, κυρία Τίνα Μπιρμπίλη.
Την εποχή της οικονομικής κρίσης, που η ανεργία στις γυναίκες αγγίζει το 27,3% σύμφωνα με την τελευταία έρευνα του εργατικού δυναμικού της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και 6 στις 10 νεαρές γυναίκες μένουν χωρίς δουλειά, η κυρία Μπιρμπίλη έχει βρει τον επίγειο παράδεισο της στο ρομαντικό Παρίσι απολαμβάνοντας ζωή χαρισάμενη, 2.872χλμ. μακριά από τη μίζερη καθημερινότητα της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.
Η άλλοτε στενή συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος μετά την αποχώρησή της από την υπουργική καρέκλα την τοποθέτησε με fast track διαδικασίες στη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, ( Ποιας ανάπτυξης ; )που έχει έδρα στη γαλλική πρωτεύουσα, μπορεί πλέον να ατενίζει με περίσσια αισιοδοξία και ασφάλεια το μέλλον της, ωσότου τουλάχιστον λήξει η θητεία της.
Φυσικά, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ο παχυλός μισθός που εισπράττει και ο οποίος υπολογίζεται σε 7.500 ευρώ τον μήνα καθαρά συν 1.000 ευρώ που λαμβάνει για το επίδομα τέκνου, καθότι είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, τη στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο καλύπτει τα δίδακτρά του.
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: