Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Σεξ ως τα γεράματα

Το δικαίωμα στο σεξ διεκδικούν οι ηλικιωμένοι,οι οποίοι παρά το όσα λέγονται συνεχίζουν να υποκύπτουν στις σαρκικές απολαύσεις ως τα βαθιά γεράματα τους.
Έρευνα του πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας έδειξε ότι το 40% των ανδρών ηλικία 75 έως 79 ετών που πήρε μέρος στο ερωτηματολόγιο δηλώνει ότι είναι ενεργό σεξουαλικά.
Επίσης το 30% των ανδρών ηλικίας 80 έως 84 ετών δήλωσε ότι είχε κάνει έρωτα κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες.
Ο καθηγητής Λέον Φλίκερ που έκανε την έρευνα σημείωσε πως πολλοί ηλικιωμένοι απολαμβάνουν τον έρωτα έως τα βαθιά γεράματά τους,ασχέτως αν τα εγγόνια τους δεν τους πιστεύουν.
Σύμφωνα με την έρευνα,στην οποία έλαβαν μέρος 12.000 άνδρες ηλικίας άνω των 65 ετών, το 20% των ανδρών ηλικίας 85 έως 89 ετών και το 10% αυτών που είναι άνω των 90 ετών δήλωσε "σεξουαλικά ενεργό".
Ο καθηγητής είπε ότι τα ποσοστά είναι εντυπωσιακά.
"Ενδεχομένως τα ποσοστά να ήταν χαμηλότερα επειδή κάποιοι ηλικιωμένοι δεν είναι σε θέση ούτε καν να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο.Η ουσία είναι όμως πως οι ηλικιωμένοι δεν εγκαταλείπουν το σεξ",είπε ο Αυστραλός καθηγητής.
Στο μεταξύ μια άλλη έρευνα που έγινε στην Αυστραλία δείχνει πως το 53% των γυναικών προτιμά να βγει έξω με φίλες της παρά να κάνει έρωτα.
Αντίθετα το 74% των ανδρών δήλωσε ότι προτιμά να κάνει σεξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: