Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Ούτε και η Άννα Ψαρούδα Μπενάκη θα είναι υποψήφια..

Την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές γνωστοποίησε με επιστολή της στον πρωθυπουργό η πρώην πρόεδρος της Βουλής Άννα Ψαρούδα-Μπενάκη. Σε αυτή σημειώνει μεταξύ άλλων πως έπειτα από εικοσιοκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Βουλή και έχοντας καταλάβει υπουργικά αξιώματα και το ύψιστο πολιτειακό κοινοβουλευτικό αξίωμα του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων,αισθάνεται ότι ήλθε η ώρα να διευκολύνει την ανανέωση της Βουλής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
«Σου εκφράζω τις βαθιές ευχαριστίες μου για την εμπιστοσύνη,που πάντα μου έδειξες, με κορύφωμα την ανάθεση του υψηλού αξιώματος του Προέδρου της Βουλής.Θεωρώ αυτονόητο να συμπληρώσω,ότι παραμένω στρατευμένη στην Νέα Δημοκρατία και πάντα στη διάθεσή του για όποια επικουρία» προσθέτει και εύχεται στον κ.Καραμανλή καλή δύναμη στο τιτάνιο, όπως το χαρακτηρίζει,έργο που ανέλαβε.
Στην απαντητική του επιστολή ο πρωθυπουργός αναφέρει πως σέβεται την απόφασή της και την ευχαριστεί «για όσα σημαντικά έχει προσφέρει στον τόπο και τη δημοκρατία,κυρίως όμως για το παράδειγμα ήθους και αξιοπρέπειας που κατέθεσε στα δημόσια πράγματα αυτά τα 28 χρόνια της συνεχούς κοινοβουλευτικής της παρουσίας».«Γνωρίζω ότι μπορώ να προσβλέπω πάντα στη γνώση και στην εμπειρία σου,κεφάλαια πολύτιμα στην κρισιμότερη μετά τη Μεταπολίτευση εκλογική μάχη που έχουμε μπροστά μας» καταλήγει ο κ.Κώστας Καραμανλής.
Εκτός των ψηφοδελτίων φαίνεται πως μένει ο Αριστοτέλης Παυλίδης,ο οποίος ενδέχεται να προσπαθήσει να προλάβει τις κινήσεις του πρωθυπουργού,στέλνοντας επιστολή που θα λέει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.
Πηγή:Stifora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: