Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Μήνυση κατά του David Copperfield για σεξουαλική παρενόχληση

Ένα 22χρονο μοντέλο από το Seattle κατέθεσε μήνυση κατά του David Copperfield,ισχυριζόμενη ότι ο διάσημος μάγος την παρενόχλησε σεξουαλικά και απείλησε τη ζωή της.
Η κοπέλα γνώρισε τον Copperfield σε μία παράστασή του στο Kennewick τον Ιανουάριο του 2007 και την προσκάλεσε στο ιδιωτικό του νησί στις Μπαχάμες εκείνο το καλοκαίρι, όπου,όπως ισχυρίζεται,τη βίασε.
Η μήνυση κατά του 52χρονου David Seth Kotkin,το πραγματικό όνομα του DavidCopperfield,κατατέθηκε στο δικαστήριο στις 29 Ιουλίου.
Οι δικηγόροι του David Copperfield,Angelo Calfo και Patty Eakes,αρνούνται τις κατηγορίες και αποδίδουν τους ισχυρισμούς της κοπέλας σε μία προσπάθεια να εξασφαλίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
«Τέτοιοι ψευδείς ισχυρισμοί κάνουν κακό σε γυναίκες που πραγματικά έχουν κακοποιηθεί,γυναίκες που χρειάζονται τη βοήθειά μας»,προσέθεσαν.
Ο David Copperfield,που επισκέφθηκε και τη χώρας μας για περιορισμένες παραστάσεις, έχει καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη μαγεία οι άνθρωποι.Οι καλύτερες “μαγικές” του στιγμές όταν εξαφάνισε το Άγαλμα της Ελευθερίας μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων Νεοϋορκέζων, όταν ανυψώθηκε μόνος του κατά μήκος του Grand Canyon,και όταν εξαφάνισε το Orient Express,συνολικού βάρους 70 τόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: