Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στους ομίλους ο Ολυμπιακός, 1-0 τη Sheriff

Μετά από απουσία ενός έτους,ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League.Οι «ερυθρόλευκοι»,μετά το 2-0 με τη Sheriff στη Μολδαβία, επικράτησαν ξανά της ομάδας από το Tiraspol,αυτή τη φορά με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης»,στο δεύτερο παιχνίδι των play off της διοργάνωσης και προκρίθηκαν στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Στο δεύτερο λεπτό,η Sheriff προσπάθησε να ανοίξει το σκορ,όμως η κεφαλιά του Da Costa πέρασε άουτ.
Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού για να ανοίξει το σκορ ήρθε στο 6’.Από γύρισμα του Zewlakow,o Leonardo βγήκε τετ-α-τετ με τον Namasco,αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά.Στο επόμενο λεπτό,η ομάδα του Temuri Ketsbaia έφτασε ακόμα πιο κοντά στο γκολ,όμως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με το κεφάλι σημάδεψε το δοκάρι.
Στο 8’ ο Ruamba βρέθηκε απέναντι από τον Νικοπολίδη και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε,αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να απειλήσει σε άλλες δύο περιπτώσεις την εστία των Μολδαβών.Στο 23’ από κόρνερ του Galletti,o Leonardo έπιασε το σουτ,αλλά ο Namasco απέκρουσε και κράτησε το μηδέν.Επτά λεπτά αργότερα,σε μια παρόμοια φάση,ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προσπάθησε μετά το κόρνερ του Galletti να ανοίξει το σκορ,αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.
Στο δεύτερο μέρος,ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ νωθρά και δεν κατάφερε να ασκήσει πίεση στη Sheriff.Μετά την πρώτη ώρα αγώνα,οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Namasco.
Στο 67’ ο Μήτρογλου κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και πρόλαβε τον Tarkhnishvili και το Namasco,αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Έλληνας επιθετικός δοκίμασε το σουτ,όμως η προσπάθειά του πέρασε άουτ.
Τελικά,ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στο 82ο λεπτό.Μετά από γέμισμα του Ledesma,ο Maresca με το κεφάλι έστρωσε στο Μήτρογλου και ο νεαρός από κοντά σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: