Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Ψηφιακές διαφημίσεις σε… περιοδικά

Η πρώτη διαφήμιση…βίντεο σε περιοδικό!!!Όχι ούτε πρωταπριλιά είναι,ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Απλά η ανάπτυξη της τεχνολογίας δε σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει.Οι πρώτες ψηφιακές διαφημίσεις σε έντυπο περιοδικό θα αναρτηθούν σε περιορισμένα αντίτυπα ενός κλασικού περιοδικού,που θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.
Οι λεπτές οθόνες είναι στο μέγεθος της οθόνης ενός κινητού τηλεφώνου και στη λογική του ότι εάν αγόραζες ένα περιοδικό δε θα “τελείωνε”,έτσι και αυτά,καθώς θα διαθέτουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες!
Η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για να αποθηκευτεί το video,παρομοιάζεται με αυτή που χρησιμοποιείται για τις μελωδικές κάρτες και λειτουργεί καθώς ξεφυλλίζεις τη σελίδα.
Κάθε chip μπορεί να προβάλει video διάρκειας έως 40 λεπτών και οι πρώτες διαφημίσεις θα προβάλουν trailer τηλεοπτικών προγραμμάτων του US TV,του δικτύου CBS και διαφημίσεις των αναψυκτικών της εταιρείας Pepsi.
Θα εμφανιστούν στην έκδοση του περιοδικού στις 18 Σεπτεμβρίου,που θα διανεμηθεί στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.Παρά το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι θα κοστίσει πολύ περισσότερο από έντυπες διαφημίσεις,αυτό που προέχει σε μία ανταγωνιστική αγορά είναι να προκαλέσεις το ενδιαφέρον για το προϊόν σου.Και το μόνο σίγουρο είναι πως κατάφεραν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον για το προϊόν τους παγκοσμίως!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: