Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Λιάπης: Ευθανασία για τη ΝΔ οι πρόωρες εκλογές

Κεραυνούς κατά στελεχών του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και εμμέσως πλην σαφώς κατά της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γιώργου Σουφλιά εξαπολύει ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Μιχάλης Λιάπης.
Μιλώντας στην εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή»,ο κ.Λιάπης χαρακτηρίζει,ούτε λίγο ούτε πολύ,την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες «ευθανασία για τη Νέα Δημοκρατία».
Ο Μιχάλης Λιάπης καλεί αφενός τον πρωθυπουργό να αποφύγει τις κάλπες και αφετέρου δύο από τα σημαντικότερα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος,τον Γιώργο Σουφλιά και τη Ντόρα Μπακογιάννη,να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους.
«Γιατί προτείνουν εκλογές;Πώς ωφελείται ο τόπος;Τι κερδίζει το κόμμα;Μήπως υπάρχουν υστερόβουλες σκέψεις;Η παρατεταμένη σιωπή τους παρεξηγείται.Το παρασκήνιο φουντώνει και βοά.Η παράταξη σέρνεται.Το κόμμα διχάζεται»,σημειώνει,μεταξύ άλλων,ο Μιχάλης Λιάπης.
Ο κ.Λιάπης αφήνει εμφανείς αιχμές για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα ζητήματα του περιβάλλοντος και την κόντρα του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ,Γιώργου Σουφλιά,με τον κοινοτικό επίτροπο για ζητήματα του περιβάλλοντος,Σταύρο Δήμα.
Σχετικά με τον ανασχηματισμό,ο Μιχάλης Λιάπης σημειώνει ότι πέρασαν τρεις μήνες από την ήττα στις ευρωεκλογές και η κυβέρνηση δεν αντέδρασε,γεγονός που τον κάνει να ανησυχεί για τις επιπτώσεις που θα έχει στο πολιτικό μέλλον του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: