Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

«Δεν θα τους περάσει»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κάλεσε τους πολίτες σε συσπείρωση προκειμένου να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε «επικράτεια του φόβου»,στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επίθεση στο Α.Τ.της Αγίας Παρασκευής.
Ο Μιχ.Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι «η ένοπλη επίθεση εναντίον νεαρών Αστυνομικών και ενός πολίτη είναι επίθεση άνανδρη,δολοφονική και 100% τρομοκρατική.Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες των πασχόντων,των τραυματισμένων.Εύχομαι ταχεία ανάρρωση σε όλους».
«Η επίθεση αυτή επαναλαμβάνω είναι άνανδρη και δολοφονική.Θέλω να διακηρύξω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η βία και μάλιστα η δολοφονική βία είναι ο χειρότερος εχθρός της κοινωνίας.Η δε τυφλή βία εναντίον εικοσάχρονων παιδιών είναι απεχθής και φρικαλέα» συνέχισε ο υπουργός.
Ο κ.Χρυσοχοΐδης κάλεσε «όλους τους πολίτες σε συσπείρωση γύρω από τη Δημοκρατία, για να την προστατέψουμε.Θέλω να στείλω ένα μήνυμα απόψε σε αυτούς τους φρικαλέους τρομοκράτες και να τους πω ότι δεν θα τους περάσει.Θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία ότι είμαστε εδώ παρόντες.Η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται.
Η απάντησή μας θα είναι άμεση και αποφασιστική.Η Ελλάδα δεν πρόκειται να μετατραπεί σε επικράτεια του φόβου.Οι θρασύδειλοι δολοφόνοι θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: