Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Η θέση της NOVA για ΕΡΤ και ΣΚΑΪ

Η NOVA δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει έτσι τη διαμάχη με την ΕΡΤ,ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να βρει κοινό σημείο πλεύσης με το ΣΚΑΪ.Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου της NOVA για την παρουσίαση των αθλητικών καναλιών της,ο Λ.Ταγματάρχης,όταν ρωτήθηκε για τη δικαστική διαμάχη με την ΕΡΤ,τόνισε :
«Δεν είμαστε στην καλύτερη σχέση.Όσο η ΕΡΤ δεν καταλαβαίνει ότι έχουμε κάνει τη μεγαλύτερη επένδυση,θα υπάρχει πρόβλημα.Εμείς αυτή την επένδυση θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο.Η ΕΡΤ κάνει δύο σφάλματα.Το πρώτο είναι ότι αυθαιρετεί στην ώρα που δείχνει τα στιγμιότυπα και το δεύτερο ότι αυθαιρετεί στον τρόπο που τα βρίσκει.Δεν τα παίρνει με σύννομο τρόπο.Είναι παράλογο και παράνομο.Πιστεύω θα βρούμε τη λύση. Έχουμε αρωγό τη Σούπερ Λίγκα,την οποία ευχαριστούμε».
Επιπλέον,όταν ρωτήθηκε για την αντιπαράθεση με το ΣΚΑΪ,δήλωσε:«Δεν υπάρχει καμία αντιπαράθεση με κανέναν.Δεν έχουμε εμείς αντιπαράθεση.Ο ΣΚΑΪ έχει με μας. Δεν έχουμε κάνει ζαβολιά σ’ οποιονδήποτε.Θα λύσουμε όποιες παρεξηγήσεις και υπερβολές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: