Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

Επίθεση με πέτρες στον Σάντος

Θύμα επίθεσης από αγνώστους έπεσε ο Φερνάντο Σάντος φεύγοντας από την Τούμπα,μετά από το ευρωπαϊκό ματς με τη Χέρενφεν.Ο Πορτογάλος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και σε ένα φανάρι επί της οδού Βούλγαρη (αρκετά μακριά από το γήπεδο) δέχθηκε πέτρες.Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να σπάσει το παρμπρίζ του αυτοκινήτου χωρίς ο ίδιος να τραυματιστεί.
Αμέσως μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου και δήλωσε το περιστατικό.Οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση για να διαπιστώσουν την ταυτότητα των δραστών.
"Μπορούμε την πρόκριση"
Νωρίτερα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Χέρενφεν,ο Πορτογάλος προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς:"Είμαστε ακόμη στο πρώτο ημίχρονο.Θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα,αφού ήμασταν καλύτεροι.Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα για τη νίκη και είχαν τον έλεγχο.
Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί,αλλά δεχθήκαμε γκολ χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.Αντιδράσαμε σωστά,φτάσαμε στην ισοφάριση και ψάξαμε το δεύτερο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη.Όμως η Χέρενφεν βολεύτηκε με την ισοπαλία.Πιστεύω πως θα μπορέσουμε να φέρουμε την πρόκριση.Φάνηκε άλλωστε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα.Πιστεύω ότι κι εκεί το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό για να φτάσουμε στο στόχο μας.
Φάνηκε ότι οι αντίπαλοι μας είναι πιο έτοιμοι,αφού έχουν περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους.Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιωθούμε στα τελειώματα φάσεων.Το θέμα με τον Κονσεϊσάο είναι εσωτερικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: