Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009

ΠΑΣΟΚ:Εθνικό ζήτημα ο προϋπολογισμός

Τον αποκαλούμενο Οδικό Χάρτη για την ανάταξη της οικονομίας και τη νέα αναπτυξιακή κατεύθυνση της χώρας,θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
«Είμαστε έτοιμοι με συγκεκριμένες προτάσεις, σχέδιο και στελέχη για τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται ο τόπος»,τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου σε σύσκεψη του επιτελικού κύκλου για την οικονομία εν όψει της σημαντικής παρουσίας του στη ΔΕΘ.
Όπως ανέφερε ο κ.Παπανδρέου για τα προβλήματα της οικονομίας είναι αναγκαία η συγκροτημένη αντιμετώπιση και όχι τα όποια ημίμετρα προεκλογικής φύσης.
Ο κ.Παπανδρέου επιτέθηκε στην κυβέρνηση,δηλώνοντας ότι "αντί να μιλάμε για τα μεγάλα προβλήματα που έχει η χώρα και τις αναγκαίες προτάσεις για την κρίση,κάθε φθινόπωρο, με ευθύνη της ΝΔ,η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τα σκάνδαλα στα οποία έχει εμπλακεί.Το 2007 ήταν τα τοξικά ομόλογα και το πόρισμα Ζορμπά,που τελικά τα σκέπασαν οι πυρκαγιές.Το 2008 ήταν το Βατοπέδι και οι άγονες γραμμές.Φέτος είναι η υπόθεση Siemens".
Το 2007 ο πρωθυπουργός προφασίστηκε την κατάρτιση του προϋπολογισμού για να προκηρύξει εκλογές.Φέτος πράγματι ο προϋπολογισμός είναι «εθνικό ζήτημα»,πρόσθεσε ο κ.Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: