Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Μαθητές "έβγαλαν τα ρούχα" της καθηγήτριας τους!

Με αποβολή τιμωρήθηκαν τέσσερις μαθητές σε σχολείο της πόλης Padua,στην Βόρεια Ιταλία,γιατί φωτογράφησαν «γυμνή» την καθηγήτριά τους.
Στην πραγματικότητα, η παρέα των 14χρονων τράβηξε φωτογραφία τη δασκάλα της την ώρα της παράδοσης.Στη συνέχεια,όμως,επεξεργάστηκαν την εικόνα στο photoshop και εμφάνισαν την 24χρονη καθηγήτρια με μίνι φούστα και ζαρτιέρες.
Οι μαθητές,όμως,δεν σταμάτησαν μόνο εκεί.Δημοσίευσαν τη φωτογραφία στο Facebook, ώστε να δουν όλοι οι συμμαθητές τους το αριστούργημά τους.
Για κακή τους τύχη,ωστόσο,το αποκαλυπτικό υλικό έφτασε και μέχρι τον διευθυντή του σχολείου,ο οποίος έστειλε χωρίς δεύτερη σκέψη τους μαθητές…διακοπές.

1 σχόλιο:

Stramatios Skoulikaw είπε...

Φίλε μου πέρασα να σου πω μιά καλησπέρα ...και να αναφέρω το ευχάριστω για μένα διαβάζοντας τις σελίδες σου ...μένω ενθουσιασμένος ...μα ειληκρινά και με πολύ Θαυμασμό για όλα σου !! Αξίζεις Συγχαρητηρίων και Ευχαρηστηριών για την καθημερινή ενημέρωση και ψυχαγωγία !>-Φίλε μου να είσαιπάντα καλά και πάντα δυνατός .! Φιλικότατα , Σταμάτης από Καλαμάτα .- http://snsarfara.blogspot.com ,