Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Νέα Μανωλάδα: Ελεύθεροι και οι Έλληνες και οι μετανάστες

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μετά τις προχθεσινές τους απολογίες στην ανακρίτρια Αμαλιάδας,είναι οι δύο Έλληνες και οι δύο Μπαγκλαντεσιανοί,που την προηγούμενη εβδομάδα πρωταγωνίστησαν στο πρωτοφανές περιστατικό βίας - οι πρώτοι ως θύτες και οι δεύτεροι ως θύματα.
Οι δύο Έλληνες βαρύνονται με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης,της παράνομης βίας και της εξύβρισης,σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ τους δύο αλλοδαπούς βαρύνουν οι κατηγορίες της ζωοκλοπής από κοινού και της απόπειρας ζωοκλοπής, σε βαθμό κακουργήματος.
Την προηγούμενη εβδομάδα,αγρότες της Νέας Μανωλάδας πήραν το νόμο στα χέρια τους και αποφάσισαν να τιμωρήσουν με το δικό τους,απάνθρωπο τρόπο,οικονομικούς μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή.
Αφού γροθοκόπησαν μετανάστες,στη συνέχεια τους έδεσαν από δίκυκλο και τους έσυραν σαν ζώα στο κέντρο του χωριού για παραδειγματισμό,επειδή το τελευταίο δεκαήμερο φέρεται να είχαν αφαιρέσει αιγοπρόβατα από το αγρόκτημα τους.Οι κλοπές ωστόσο ουδέποτε είχαν δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: