Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Επισήμως στη ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη

"Μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής της Ελλάδας είναι αναγκαίο να παραμερίσουμε τις διαφορές μας"
Μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής της Ελλάδας είναι αναγκαίο να παραμερίσουμε τις διαφορές μας. Αποφασίσαμε με τη Νέα Δημοκρατία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Με αυτές τις φράσεις η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε την προσχώρηση της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη ΝΔ.
Καλώ όσους στήριξαν τη ΔΗΣΥ και όσους βρίσκονται σε κοινή πολιτική αντίληψη να συστρατευτούν μαζί μας. Εύχομαι να ενωθούν μαζί μας και άλλες δυνάμεις, πολίτες και σχήματα. Την κρίσιμη ώρα ας σταθούμε πάνω από όσα μας χωρίζουν, ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.
Είναι απαραίτητο σήμερα να οργανώσουμε ένα ευρωπαϊκό μέτωπο. Μπροστά στον κίνδυνο καταστροφής της Ελλάδας είναι ώρα να παραμερίσουμε τις διαφορές μας, προσωπικές ή άλλες. Πρέπει να αντιταχθούμε στις δυνάμεις του λαικισμού, είτε δεξιόστροφες είτε αριστερόστροφες.
Μετά τις εκλογές συζήτησα με κόμματα για τη δημιουργία ενός τέτοιου μετώπου. Με τον Αντώνη Σαμαρά αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Να δημιουργήσουμε μια δύναμη που θα δημιουργήσει κυβέρνηση.
Στελέχη του κόμματος της θα μετέχουν στα ψηφοδέλτια. Η ΔΗΣΥ θα αναστείλει τη λετουργία της για να μην χαθεί το πλεονέκτημα των 50 εδρών.
Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να αφήσουμε τις δυνάμεις του τυχοδιωκτισμού και του λαϊκισμού να επικρατήσουν στη χώρα.
«Απέναντί μας έχουμε τις συνιστώσες της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης» ανέφερε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι η πρόσκληση για συστράτευση παραμένει ανοικτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: