Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Ιδού" ο "Νίκος" του Άκη

Ποιος είναι ο «Νίκος», ο image maker του Άκη, που ο τέως υπουργός αρνείται να αποκαλύψει τα στοιχεία του ακόμα και σε συνηγόρους του;
Πολλά είναι τα σενάρια και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά ο «Νίκος», που ζητούσε 280.000 ευρώ αμοιβή από τον Άκη για να τον ξελασπώσει επικοινωνιακά και να του βελτιώσει την εικόνα παραμένει μυστήριο.
Τι μάθαμε; Ότι ο «Νίκος» είναι Θεσσαλονικιός, ασχολείται με εκδόσεις και είναι φίλος του κατηγορουμένου για τοκογλυφία, Μάρκο Καραμπέρη.
Ο Άκης αποδέχτηκε την πρόταση του «Νίκου» αλλά, όπως του είπε, «αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει ρευστό χρήμα». «Ο Νίκος» του πρότεινε να τον διευκολύνει ο κύριος Καραμπέρης. Ο Άκης Συναντήθηκε με τον κύριο Καραμπέρη και ζήτησε μεγάλο δάνειο μέχρι «να πάρει τα χρήματα που του χρωστάει ο Σμπώκος».
Εδώ, κάπου χάνεται η συνέχεια της ιστορίας, αλλά παραμένει το ερώτημα γιατί ο Άκης δεν θέλει να αποκαλύψει τον «Νίκο».
Θα ρωτήσετε – και δικαίως – πως τα μάθαμε όλα αυτά : Από φίλο του Άκη, που ακόμα και σήμερα «μιλάει» μαζί του. Είναι δικηγόρος αλλά δεν ανήκει στην υπερασπιστική του ομάδα. Ο Άκης τον εμπιστεύεται απόλυτα και ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι «ο Τσοχατζόπουλος δεν διαθέτει σήμερα καθόλου ρευστό χρήμα γιατί του κατακρατεί ο Σμπώκος, ο οποίος είχε αναλάβει τη διακίνησή του».
Περίεργα πράγματα, αφού υπολογίζεται ότι το ποσόν από τις μίζες των εξοπλισμών ξεπερνά το ένα δις ευρώ.
http://www.spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: