Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Βενιζέλος : πρότυπο αναξιοπιστίας και ασυναρτησίας


Βλέπετε την φωτογραφία με την λεζάντα της, που δανειστήκαμε από την σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ. Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν, μόλις πριν τέσσερις μήνες, με οργίλο ύφος και ακατάσχετη λογοδιάρροια, κουνώντας το δάκτυλο μας απειλούσε λέγοντας : 
«Το έχω πει κατ’ επανάληψη, έχω πει ότι τώρα είναι η ώρα της διαπραγμάτευσης, δεν υπάρχει επαναδιαπραγμάτευση μετά τις εκλογές.» http://www.evenizelos.gr/el/economydevelopment/3019-brussels και επίσης:«μετά τις εκλογές επαναδιαπραγμάτευση. Αυτό είναι ένα πολιτικό ψεύδος. Είναι μία απόπειρα ωμής παραπλάνησης του ελληνικού
λαού.» http://www.evenizelos.gr/el/pasok/3009-pasok
Θα βρεθούν βεβαίως αρκετοί συμπλεγματικοί πανύβλακες που θα τον ψηφίσουν. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι λίγες δεκάδες χιλιάδες πασοκάνθρωποι πλήρωσαν 2 ευρώ για να τους επιτραπεί να τον ψηφίσουν ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί δεν μας ενδιαφέρουν, είναι λίγοι, είναι άρρωστοι, έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Οι άλλοι όμως, που στις 6 Μαΐου ψήφισαν ΠΑΣΟΚ με αρχηγό τον Βενιζέλο, θα το ξανακάνουν;;; Όπως και νάχει το πράγμα ο Ανδρέας (ο Λοβέρδος εννοείται), θα κάνει υπομονή μέχρι το βράδυ της 17ης Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: