Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Φυλλοροεί το ΛΑ.Ο.Σ προς τη ΝΔ

Μετά τις αποχωρήσεις Βορίδη - Γεωργιάδη, ήρθε και η σειρά άλλων μεγαλοστελεχών του κόμματος του Γιώργου Καρατζαφέρη να «γλυκαθούν» από την προοπτική προσχώρησης στη ΝΔ.
«Πιστεύω ότι ο ΛΑΟΣ θα έπρεπε να είχε ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά», τόνισε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ, Αθανάσιος Πλεύρης ανακοινώνοντας την αποχώρησή του από το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη και την προσχώρησή του στη Νέα Δημοκρατία ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι «το ζητούμενο είναι μία κυβερνηση η οποία εγγυάτα τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και όχι εάν θα εκλεγώ βουλευτής, στην πολιτκή δεν βρίσκομαι για λόγους καριέρας».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, συνεχάρη τον Θανάση Πλεύρη, γιατί, όπως είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη η χθεσινή μέρα, ήταν μια δύσκολη στιγμή».
Έτοιμος να προσχωρήσει και ο Κώστας Κιλτίδης στη ΝΔ
Την ίδια ώρα, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Κιλτίδης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ένταξής του στα ψηφοδέλτια της ΝΔ εφόσον μείνει ικανοποιημένος από την τροποποίηση του προεκλογικού προγράμματος της ΝΔ.
«Η ΝΔ είναι το σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό παραδεχόμενος ότι συζητάει με τη ΝΔ.
Όπως υποστήριξε θα έπρεπε νε είχε επιτευχθεί μία σύγκλιση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ και όλοι οι πρώην βουλευτές του ΛΑΟΣ να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε εκλόγιμες θέσεις.
Εκτός και ο Κυριάκος Βελόπουλος
Εκτός ΛΑΟΣ οδεύει και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκαν πρώην βουλευτές του κόμματος το Σάββατο. «Μετά από αυτά που έγιναν δεν κάθομαι άλλο εκεί. Με τρομοκρατία δεν μπορώ να συναινέσω. Δεν μπορεί να προπηλακίζονται οι πρώην βουλευτές» είπε.
Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του για τη στάση του προέδρου του κόμματος, Γ.Καρατζαφέρη, απέναντί του, την ώρα που βιώνει-όπως είπε-ένα προσωπικό πρόβλημα με τον πατέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: