Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεύτερη μέρα σιωπής από ΛΑΟΣ και Βελόπουλο για τον αρχιτοκογλύφο Καραμπέρη

Συνεχίζεται η σιγή ασυρμάτου από την πλευρά του ΛΑΟΣ και του Κυριάκου Βελόπουλου, σε ότι αφορά τον αρχιτοκογλύφο της Θεσσαλονίκης Μάρκο Καραμπέρη τον οποίο είχαν συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο τους ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο Νομό Ημαθίας.
Ρωτήσαμε χθες τον λαλίστατο κ. Βελόπουλο και απάντηση δεν λάβαμε. Εν τω μεταξύ και ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης δεν φαίνεται να επιθυμεί να λύσει τον Γόρδιο δεσμό, αν και τα… σκάγια παίρνουν και τον ίδιο. Και για την πολιτική επιλογή και για τις δημόσιες εμφανίσεις με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη (στη φωτο εμφανίζονται να τρώνε απέναντι στο ίδιο τραπέζι).
Όσο συνεχίζεται η σιγή, εμείς θα επιμένουμε να ρωτάμε: Δεν είχε ακούσει τίποτε για τον βίο και την πολιτεία του Μάρκου Καραμπέρη ο ΛΑΟΣ και ο Βελόπουλος; Περιμένουμε μια απάντηση, γιατί τις «επιχειρηματικές» του δραστηριότητες, τις ήξεραν ακόμη και τα πλακάκια των πεζοδρομίων στην Τσιμισκή. «Έμπλεξε με καραμπέρηδες», έλεγαν (τα πεζοδρόμια) για όποιον έπεφτε στα νύχια των τοκογλύφων.
http://www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: