Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο Καρατζαφέρης θέλει να βγάλουν οι πολιτικοί αρχηγοί την ουρά τους απ' έξω.

Πρόταση να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση μόνον από τον κ. Παπαδήμο και όχι και από τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς, έκανε ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα στη Βουλή. Μίλησε για πολιτική τιμή και άλλα τέτοια. Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς θα στηρίξουμε την σύμβαση, θα αναλάβουμε τη δέσμευση με τον λόγο της πολιτικής μας τιμής, αλλά υπογραφή ευτελισμού να μην περιμένουν κάποιοι. Το θέμα λοιπόν είναι να είμαστε μεν συνεπείς με ό,τι έχουμε αναλάβει, αλλά βεβαίως, να μη δεχθούμε τον τελευταίο ευτελισμό, τον οποίο θέλουν να μας επιβάλουν».
Κάπου τα έχουμε ξανακούσει αυτά τα λόγια, πριν φυσικά μιλήσει ο Σόϊμπλε και μπουν όλα τα κεφαλάκια μέσα.
Πάντως είναι συγκινητική η προσπάθεια του κ. Καρατζαφέρη, όπου λειτουργώντας ως προπομπός, επιδιώκει μπας και καταφέρει να βγάλουν οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί την ουρά τους απ’ έξω από το έγκλημα που πάει να συντελεστεί.
Όχι κ. Καρατζαφέρη. Θα τα υπογράψετε όλα και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και μετά θα μας αδειάσετε τη γωνία και οι τρεις. Αφού εσείς και ο κ. Σαμαράς επιμένετε να δώσετε σανίδα σωτηρίας στον αποτυχημένο κ. Παπανδρέου, είναι μοιραίο να ακολουθήσετε την ίδια τύχη.
http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: