Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο νέος Εμφύλιος: πολιτικοί-επιχειρηματίες-Τράπεζες συνειδητά πολεμούν τους πολίτες!

Ας αφήσουμε τις θεωρίες-άλλωστε τις ξέρουμε καλύτερα από αυτούς τους ημιμαθείς:
· Όταν έχεις δεκάδες κλειστά ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, δεκάδες κρουαζιερόπλοια δεμένα και έχεις ανθρώπους να πεθαίνουν στο κρύο-ή από το κρύο, άστεγοι, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!
· Όταν έχεις μηχανισμούς στρατιωτικούς, υποδομές έτοιμες να παράξουν χιλιάδες μερίδες σε χρόνους εκστρατείας και αφήνεις να πεινούν οικογένειες με παιδιά και να πεθαίνουν άνθρωποι από αβιταμίνωση, όπως στον Αλβανικό λιμό του 1991, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!
· Όταν έχεις υποδομές για παραγωγή φαρμάκων και δεν τις εθνικοποιείς ή δεν τις επιτάσσεις, πράγμα που κάνεις π.χ. για φορτηγά, φορτηγατζήδες ή πλοία, ναυτικούς, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
· Όταν γυναίκες όπως η μάνα μου ως χήρες ναυτικών παίρνουν σύνταξη 400 ευρώ, που δεν αρκεί ούτε για τα φάρμακα τους, λες στην ουσία να πεθάνουν όσες δεν έχουν ιδιόκτητο σπίτι και ...άλλους πόρους και ΤΟ ΛΕΣ ΣΥΝΕΔΗΤΑ.
· Όταν απαιτείς λεφτά από άνεργους για να πληρώσεις τις κεφαλαιακές ανάγκες Τραπεζών και υπαγομένων σε ειδικό καθεστώς επιχειρήσεων, ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
· Όταν δίνεις 150 δις, στις ληστρικής και εκβιαστικής συμπεριφοράς Τράπεζες ως «δώρο», ποσό που θα αρκούσε για να επιβληθεί καθεστώς Σεισάχθειας και να δοθούν κίνητρα για αναζωογόνηση των μικρών επιχειρήσεων, των νοικοκυριών κ.α., ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!
· Όταν δηλώνεις Οικονομικός Αναλυτής ή αρθρογράφος και δεν έβλεπες όλα αυτά να έρχονται από χρόνια, λοιδορώντας τους συναδέλφους σου ως «συνωμοσιολόγους» ΤΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΓΚΕΜΠΑΙΛΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ:
· Αν συλλαμβάνεις τρεις φορές τον Γαβαλά και καμία τους «κανονιέρηδες» μπετατζήδες, εκδότες κ.λ.π., επειδή είχαν σχέση φιλική με πασίγνωστα (από την αρνητική δημοσιότητα) πρόσωπα τους ελεγκτικού μηχανισμού, κάνεις επιχείρηση παραπληροφόρησης- συγκάλυψης ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ (* τα στοιχεία έχουν κατατεθεί ενυπογράφως-μην προσποιηθεί κανείς άγνοια, στις αρμόδιες αρχές από εκατοντάδες εργαζομένους αλλά μόνο Γαβαλάδες προσάγουν)
-Στο Newstrap. gr, σε λίγες ώρες θα έχετε και κοινωνιολογικού-συμπεριφορικού τύπου προσέγγιση για το τι πρόκειται να συμβεί. Έως τότε αρκούμαι να πω ότι ζούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (και εμείς αλλά και εσείς κύριοι κοτζαμπάσηδες-ραντιέρηδες-μεταπράτες) μέρες 1942. Τα καλύτερα έπονται.
*Δεν εννοώ ότι «θα ξεσηκωθεί η Αριστερά. Αυτή θα τρέξει πίσω από τις εξελίξεις, όπως συνήθως, όταν θα είναι αργά. Όπως το 1946, το 1968, το 2008. Ετοιμαστείτε για Αργεντινή. Αλλά αυτά το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: