Σάββατο 12 Μαΐου 2012

«Χρυσαυγίτης» μαινόμενος εισβάλλει σε νοσοκομείο

«Εισβολή» στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας», με φωνές και στρατιωτικά παραγγέλματα, έκανε προχθές ένας χρυσαυγίτης.
Πρόκειται για «φουσκωτό» οπαδό του κόμματος, ο οποίος μπήκε σαν ταύρος σε υαλοπωλείο, απαιτώντας απ' όλους να του απευθύνονται όρθιοι και χωρίς αντιλογία. Κατά δήλωσή του, ήταν γιατρός, ο οποίος είχε αγανακτήσει επειδή δεν βρήκε στη θέση του τον υπεύθυνο της βιβλιοθήκης.
Οργισμένος, πήγε στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου. Η γραμματέας τον ρώτησε τι θέλει, για να πάρει την απάντηση: «Είμαι Χρυσή Αυγή. Σήκω πάνω όταν μιλάς σε μένα. Είμαι γιατρός. Θέλω να βρω ένα βιβλίο στη βιβλιοθήκη και δεν μπορώ»!
Στην προσπάθειά της να καταλάβει τι γίνεται, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά: «Μη νομίζεις ότι αστειεύομαι. Θα σου κόψω τα χέρια! Θα σου πάρω το κεφάλι»!
Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η κοπέλα προσπάθησε να συνεννοηθεί. Θορυβημένη από την ένταση της φωνής, προσπάθησε να τον καθησυχάσει: «Γιατί με προσβάλλετε; Εμείς εξυπηρετούμε όλο τον κόσμο, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει. Θα βρούμε τον βιβλιοθηκάριο και θα σας εξυπηρετήσει».
Την ώρα που προσπαθούσε να τον βρει, ο «επισκέπτης» καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα: «Οταν θα έρθω εγώ ως πρόεδρος στο νοσοκομείο, θα αλλάξουν όλα. Θα μπαίνετε και θα βγαίνετε στο νοσοκομείο με σύστημα που θα αναγνωρίζει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Δεν θα μπορείτε να βγαίνετε όποτε θέλετε»! Ευτυχώς, η περιπέτεια έληξε λίγη ώρα αργότερα, καθώς βρέθηκε ο ένας και μοναδικός βιβλιοθηκάριος του νοσοκομείου, ο οποίος εξυπηρέτησε τον γιατρό. Η ένταση, όμως, δεν σταμάτησε. Μετά το τέλος της εργασίας του επέστρεψε στο γραφείο της γραμματέως, για να της δώσει -αυτήν τη φορά- τα εύσημα: «Μόνον εσύ δουλεύεις εδώ μέσα. Ολοι οι άλλοι κάθονται».
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: