Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ανδριανόπουλος: Κρατικοδίαιτοι, ρουσφετολόγοι και «πελάτες» στο ΣΥΡΙΖΑ

Την εκτίμησή του ότι νικητής των επερχόμενων εκλογών με αυτοδυναμία θα αναδειχθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α εξέφρασε ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος σε μια «αιρετική» συνέντευξη που παρεχώρησε. Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός σημείωσε πως «ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α υποστήριζε όλες τις εκδηλώσεις ανομίας.
Ήταν πάντοτε υπέρ του ακτιβισμού. Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα κερδίσει τις εκλογές και μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Έχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ».
Επιπλέον, εξηγεί ότι «επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στον αγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το Κ.Κ.Ε, το οποίο και θα συρρικνώσει και θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει πολύ ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ένα μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ κυρίως στο κρατικοδίαιτο και ρουσφετολογικό τομέα».
Ο «εφιάλτης»
Παρά ταύτα - σύμφωνα πάντα με τον κ. Ανδριανόπουλο – ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει όσα υπόσχεται και αυτό γιατί «δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει γιατί θα καταλάβει ποιες είναι οι συνέπειες, με αποτέλεσμα να κάνει μια τεράστια τούμπα. Η κοινή γνώμη θα απογοητευτεί από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και τότε σκεφτείτε τον εφιάλτη της Ελλάδος. Θα έχει απογοητευτεί από την Αριστερά, δεν θα εμπιστεύεται την Δεξιά ή την Κεντροδεξιά, άρα η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνική έκρηξη».
Πέραν τούτων, η κριτική του κ. Ανδριανόπουλου πιάνει και την ΝΔ για την οποία λέει ότι είναι ένα κόμμα που έχει χάσει την «αξιοπιστία» του και συμπληρώνει ότι «Σαν brand name η Ν.Δ. είναι τελειωμένη». Εξίσου απόλυτος εμφανίζεται και για το ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «Δεν εκφράζει τίποτα. Δυστυχώς θα ακολουθήσει τον δρόμο της φθοράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: