Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Καρατζαφέρης: Ο Βελόπουλος ήταν ο ρουφιάνος του κόμματος

Στα άκρα οδεύει η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη, και του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν στελέχους της ΝΔ, Κυριάκου Βελόπουλου, με τους δύο άνδρες να απαντούν ο ένας στον άλλον, για το παρασκήνιο του χωρισμού τους.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης βλέποντας το ένα μετά το άλλο από τα στελέχη του κόμματός του να τον εγκαταλείπουν για την Νέα Δημοκρατία ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά, χαρακτήρισε την τελευταία φυγή από το κόμμα, τον Κυριάκο Βελόπουλο, ως «ρουφιάνο, τρωκτικό και αρουραίο».
Ο Κυριάκος Βελόπουλος φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως ο ίδιος την ώρα που βρισκόταν στο νοσοκομείο στο πλευρό του πατέρα του και ενώ δεν είχε συζητήσει με κανέναν για τυχόν μετεγγραφές του σε άλλες πολιτικές δυνάμεις, άκουγε πολύ κόσμο να τον υβρίζει με τα χειρότερα λόγια.
Στην συνέχεια το νυν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας είπε πως είναι ώρα ενώσεων των δυνάμεων και δεν πρέπει να βάζουμε το εγώ πάνω από το καλό της πατρίδας. Επίσης τόνισε πως την αυτήν που περνάει ο τόπος ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα έπρεπε να έχει συστρατευθεί και αυτός με την Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: