Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τσίπρας: Ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να μην φανεί αναντίστοιχος με όσα έλεγε προεκλογικά

Λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πλέον 12 αλλά 13 συνιστώσες, συμπεριλαμβανομένης και της κοινωνίας, άνοιξε την ανοιχτή πολιτκή συγκέντρωση στη Νίκαια ο επικεφαλής του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας.
Οπως είπε ο κ. Τσίπρας, το κόμμα του θα επιχειρήσει από εδώ και στο εξής να κάνει ένα άνοιγμα στην κοινωνία, «θα πάει στις γειτονιές», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο λαό να συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος, σε μια προσπάθεια να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ μαι μεγάλη, ανοιχτή και δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς.
Αναφερόμενος στην πρωινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών των Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας ανέφερε πως «έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας αναλογεί», ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια μετάθεσης των ευθυνών για την κατάσταση της χώρας από τους υπολοίπους πολιτκούς αρχηγούς στο δικό του κόμμα. «Ποιοί κυβερνούσαν δύο χρόνια τώρα; Από την Κυριακή των εκλογών διαμορφώθηκε η κρίση που μας καλούν τώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας;».
Μάλιστα, οριοθέτησε την ευθύνη του δικού του κόμματος, λέγοντας πως αυτή περιορίζεται στο «να μην φανούμε αναντίστοιχοι με όσα προεκλογικά υποστηρίζαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: